Dette siger kunderne.

Klarhed og ro

Klarhed og ro

Hjertekriger.dk

Heart work before hard work ♥

Fri af de indre håndbremser kan du leve det liv du fortjener.

 

 

LineDahl.dk -  SLIP dine håndbremser session:

“Når du samarbejder med Sanne, ved hun mere om, hvor du er på vej hen eller hvad, der holder dig tilbage, end du selv gør. Hun har en særlig evne til at se mennesker og guide dem på en måde, der er så direkte, at det er og bliver en øjenåbner. Hun kan simpelthen ikke lade være uanset opgave – og det er en gave. For alle.”

 

 

Malene fik et hjemmebesøg for at få løftet energien i hele hendes liv med Feng Shui:
“Kære Sanne Det har gjort en kæmpe forskel for mig og min familie, efter at Sanne har hjulpet med gode råd om indretningen i vores hjem med henblik på at fremme livsenergien.

Jeg har altid været nysgerrig efter at stifte bekendtskab med den filosofiske teori Feng Shui, men jeg har ærligt talt også været lidt skeptisk. Den skepsis var dog hurtigt glemt, da jeg meget hurtigt kunne fornemme en større ro og lethed i hjemmet efter blot at have fjernet ganske få ”tunge” møbler og flyttet på andre.

Ja, selv katten agerede anderledes end den plejede og blev mere fjollet og legesyg. Følelsen er svær at forklare, men det var som om jeg selv blev mange kilo lettere og kunne trække vejret mere frit.

Som en ekstra bonus havde jeg ganske få dage efter en fantastisk oplevelse. Fra en helt uventet side modtog jeg en økonomisk hjælp, som gjorde, at jeg kunne få opfyldt et stort ønske, som jeg havde haft længe. Jeg er slet ikke i tvivl om at dette skete, fordi området for økonomi i mit hjem havde fået ekstra opmærksomhed i form af ommøblering og skønne, smukke ting var placeret, for at lette mine lidt tunge økonomiske forhold.

Sanne har hele vejen igennem delt gavmildt ud af sin viden, og har på sin egen humoristiske, kærlige og givende facon lært mig så meget, at jeg nu helt naturligt tænker Feng Shui ind i min dagligdag for at fremme min livsenergi og opnå harmoni, succes og sundhed i alle områder af mit liv. Tak, Sanne!”

 

Christina Hyldahl 2015 læser til kranio-sakral-terapeut:
Kære Sanne. I nat mødte jeg dig i en drøm. Jeg har i de sidste mange år været i gang med at uddanne mig indenfor kranio-sakral-terapi, reiki-healing og andre behandlingsformer. Jeg har behandlet mange mennesker, men altid uden at modtage anden betaling end tilbagemeldinger om min behandling har lindret deres smerter.

Kære Sanne, – hvorfor så denne besked? Jeg er nødt til at fortælle dig, at du står for mig som et lysende eksempel på, at vores evner ikke kun skal bruges til at tjene penge, men også til at give til andre. Dine uselviske indlæg her på Facebook har mange gange givet mig det skub, som jeg behøvede.

Tak for det! Jeg ønsker at følge dit eksempel. I nat omfavnede du mig som lærer, guide og mester, og jeg er vågnet her til morgen med vished om, at jeg nu tør springe ud som behandler. Tak for hjælpen. Hvis jeg på nogen mulig måde kan hjælpe tilbage, skal du bare sige til. Kærlige hilsner og ønsker om, at du fortsat må finde glæde og ro. Kærligst, Christina Hyldahl

 

Klient   SLIP dine håndbremser-session. samt en RO & Klarhed NU -session:
“Kære Sanne. Det er præcis en uge siden jeg spændt gik og ventede på at du kom hjem til os! Tusind tak for sidst. Du er fantastisk! Du fik hul på et kæmpe vandreservoir, for hold da op hvor tårerne har trillet – både i tide og utide, selvom jeg ved, at der ikke er noget der hedder utide!!

Min spændte (ukendte) krop er væk, jeg er ved at være mig selv igen.Når jeg kommer ind i stuen smiler jeg (det opdagede jeg da pludselig) – der har jeg ellers ikke været siden Erik døde. Nu kan jeg lide at være der igen, jeg føler mig tilpas og glad.Jeg har fået et nyt bogføringsjob 4 timer om ugen (hos kunden) og sagde nej til et andet her hjemme. Det havde jeg sikkert “hængt på” hvis du ikke havde været indover!

Pigerne og jeg har åbnet os mere overfor hinanden – og tro mig, det skal nok blive bedre, måske perfekt!

Jeg kommer nok til at mødes med dig igen, for at høre om Erik har Erik det godt hvor han er!!Men endnu engang hjertelig tak Sanne.”

 

Klient kvinde fik en SLIP dine håndbremser -  session

Det kan virkelig anbefales at få en session hos Sanne. Det er helt fantastisk hvordan man efterfølgende føler sig fuldstændig samlet og hel på en ny måde. Jeg føler, at jeg hviler i mig selv og ser mange ting lidt anderledes end før.Klarhed, enkelthed og centrering og ro er ord som beskriver det godt. Og man kan mærke, at man har smidt en masse “gammelt” væk, ja ligesom når man lige har fået ryddet godt og grundigt op og har kasseret en masse på genbrugspladsen.. hi hi så føler man sig også meget lettere.. :) :) Samtidig vil jeg sige, at Sanne er utrolig kompetent og fører én sikkert igennem på sin egen helt unikke måde.

Så tuuusind tak til dig Sanne, jeg er virkelig taknemmelig :)

Klient fik en SLIP dine håndbremser -  session:
Kære Sanne. Mange mange taaaak for min “” i går. Jeg havde og har den største ro og lethed over mig – som du selv sagde har jeg smidt 60 kilo gammelt møg væk, tror nu nærmere det er 160 kilo :)  Det står mig meget tydeligt det med at mine forældre som du sagde repræsentere hver sin pol i mig og at det derfor er så svært at finde den balance der gør at livet bliver nemt. Men jeg har en meget tydelig fornemmelse af at alting falder på plads inde i mig – jeg er på rette vej… Tak for det. Et lille eksempel: for første gang nogensinde har jeg sagt nej til en fest. Det er som om at jeg mærker mig selv meget tydeligt og det er meget tydeligt hvad jeg har brug for….Ro….og ikke at skulle præstere….jeg vil nyde nu….

Jeg fik øvrigt jobbet;) det var vores dag som du sagde Sanne idet vi har fødselsdag en 9er dag…Jeg har og havde i går såååå mange spørgsmål jeg ikke fik stillet fordi tiden bare fløj, så jeg ser frem til min næste behandling hos dig engang til efteråret/vinter. Det var så opløftende at møde dig og mærke din oprigtighed….så fra hjertet Tak!!!

Fik NY AURA  har Mindfulness CD  samt medlem i klub “V.I.P.“:

Ny Aura – ny begyndelse

Hvor er jeg glad for at jeg mærkede, at jeg skulle kontakte dig. Du har i den grad hjulpet mig med at smide en masse møg og mønstre, så jeg kunne tage nogle, for mig, kææææmpe skridt de sidste par måneder hen mod at starte egen virksomhed, med stor glæde og gejst. Det takker jeg dig Sanne af hele mit ♥ for!

Jeg har besluttet ikke at fortsætte abonnementet, da én af mine lektier er ikke at læne mig for meget op af, og turde stå selv (det er jo det jeg tør nu) ;) Men jeg vil savne dine mails meget! Og hvem ved, måske signer jeg mig op igen.

Du spurgte på FB, om der var nogle der havde lyst til at lære nogle af dine healings teknikker. Det har jeg gået og mærket på.

Jeg har lyst, og jeg har mærket hvor god og effektiv din healing er, så jeg vil meget gerne høre mere, hvis du beslutter dig for at udbyde det. (Lær at heale i den Gyldne Tids Energi).

Sanne – held og lykke med dit nye, er sikker på det bli´r godt, ikke mindst for dem der skal modtage din hjælp.

Jeg kan også blive DIN www.IntuitivMentor.dk – det vil være mig en ÆRE for jeg eeeeelsker det! At se dig blomstre op og turde træde ud i eget lys ♥

Klient købte en Livsformål-mentoring-session:

Jeg vil gerne sige tusind tak – det var meget langt og lærerigt og ikke mindst det du sagde, det var i største kærlighed. Først da jeg hørte det igennem fik jeg helt ondt inden i. Jeg kunne nærmest ikke rumme det, og så ved jeg, at det er helt perfekt, -fordi det er rigtigt det du siger. Det var spot on Sanne!

Jeg vil bare sige, at du er utrolig dygtig og jeg er meget taknemmelig over alt det, som du har kanaliseret til mig..”

 

Iværksætter + medlem i klub, Sensitiv Selvsabotage OG livsformål-coaching:

Er du træt af skyggesiderne?

“Tuuuusind tak for mit Karriere-livshoroskop – maleriet ersuper smukt og sigende, og teksten er vildt interessant!

(karriere-livshoroskopet er erstattet af livsformål-kanaliserings-sessioner).

Der er virkelig meget af det du skriver, som rammer mig – enten som at det sker nu, eller som at det kan jeg arbejde hen imod. SÅ spændende :-)

Du har så meget ret i at jeg overspringshandler og har svært (MEGET svært) ved at fokusere ift til min business. Jeg føler dog, at jeg har fået lidt mere klarhed efter min skype session med dig, at nogle af de hæmmende temaer i mit liv nu ikke står i vejen for mig længere. (fordi vi sammen under denne session gav slip på flere selvsabotage-temaer)  Og så skal jeg “bare” i gang.

Det er bare ikke så ligetil alligevel, men jeg glæder mig til at komme i gang med nogle af de øvelser du skriver i mit horoskop, som forhåbentlig vil skabe endnu mere klarhed på hvad jeg skal. Du rammer plet hvad angår min passion!

Din business coaching virker Sanne!

Tusind tak for dig og det du har gjort for mig ♥ nu vil jeg arbejde mere fokuseret på at finde ind til min passion, og blive et mere harmonisk menneske med de redskaber du har givet mig!

p.s. Jeg nyder også stadig dine healingslydfiler, dine mails og dine indlæg rundt omkring! Tak kære Sanne ♥”

 

Kunde der havde post traumatisk stress købte min healende mindfulness CD

“Jeg vil godt rose din healende CD for virke rigtig godt!

For at skabe noget hvor vibrationen sker i en med det samme! For dine ord er spot on.. Du går igennem som værende ”ærlig” og  med seriøs kærlig respekt,  går du også i hjertet. Du skal vide at du fascinerer mig og jeg har tillid til dig, der hvor jeg er :)) Du er så dejlig en original Sanne, så autentisk, skør på en fed måde he he .. Så let og din måde at tale på, være i nuet, uden at det er opsat og perfekt. Du gør mig SÅ nysgerrig på mere. Jeg oplever det SÅ kærligt og respektfuldt det du kan!  Du skrev det selv i dag i morgen mailen:

At du respekterer de usynlige grænser frem for køre ind over dem!

Du ser HELHEDEN Sanne!

Har lyttet til din cd dagligt og vil lytte til dine seminarer (forstå din indre selvsabotør pris 100kr) og vil lave din coretræning (som du anbefaler og viser i en video i klub “V.I.P.

Alene dine øjne Sanne, viser du ikke bare er menneske”.

Klient Marianne 38 år fik en aurajustering i dag kaldet en SLIP dine håndbremser -  session:
Det var noget af en oplevelse at vende hjem efter aurajusteringen. Jeg mærkede en form for ‘kontant’ pondus hos mig selv … Jeg fornemmede en vis form for respekt omkring min personlighed fra andre mennesker omkring mig. Jeg er blevet mere glad og åben. Snakker med alle og spreder glæde omkring mig. Det er en skøn fornemmelse – skriver jeg mens jeg sidder og smiler kærligt :)

Allerede på vej hjem oplevede jeg en stor forandring! Jeg er bedre tunet ind på mine børn og fanger vibrationer ift. uro før de forplanter sig. Jeg er blevet meget bedre til at tage ansvar for mig selv og børnene. Jeg tager det overordnede ansvar, men lægger mere ansvar over på børnene i form af, at tage ansvar for dem selv.

Jeg har trukket mig fra det ansvar som er som er børnenes far og det er dejligt befriende :)

Jeg føler mig mere som et helt menneske, har forliget mig med smerten og fundet en dejlig ro i mig selv. Jeg føler mig nærmest opløftet og ‘høj’! Jeg oplever at gå på gaden og nærmest være en halv meter højere, end jeg er, og så føler jeg, at jeg udstråler lys, varme, kærlighed og ro. Jeg føler jeg ‘går ud over mig selv’ -har fundet hjem i mig selv.

Jo, jeg har det vidunderligt, men samtidig er der meget jeg må have styr på. Men det tager jeg faktisk stille og roligt. Jeg NYDER roen!! Jeg siger dig, Sanne -Jeg NYYYYDER den!!

Jeg kan ikke takke dig nok for at have hjulpet mig videre :)

Jeg er SÅ taknemmelig! Du er ganske fantastisk Sanne ♥ ♥ ♥

 

Klient mand, selvstændig erhversdrivende/læser til kropsterapeut fik en NY AURA.

“På nuværende tidspunkt kan jeg ikke lige finde nogen steder hvor du kan gøre det bedre for mig. (er medlem i klub “V.I.P.“) Syntes du skriver virkeligt brugbare mails selv om jeg stadig er grøn i denne her verden OG det er meget spændende at læse om hvad der sker og at man er helt “normal” selvom ikke alle dage kører lige flydende ;-)

Jeg arbejder med alle de redskaber du har beriget mig med og syntes det går rigtig godt, kan virkelig mærke mig selv! De bedste tidspunkter hvor der virkelig er flow i mig er ved dine Healende Mindfulness lydfiler og ved mine løbeture, der bruser det hele af lykke, wuhuuuuu!!!”

 

Klient kvinde – selvstændig erhversdrivende fik NY AURA:

Tusind tak for dine mails, kanaliseringer m.m. Jeg vil gerne dele at jeg kan mærke hvor meget mere ro jeg har fået. Hvor meget modig er jeg blevet. Ro, tillid, power, handling. Ja, der kommer mere handling fra mig som der ikke var før. Mit angst for at træde frem bliver mindre og mindre, og det er så lidt sammenlignet med hvordan det var før min nye aura.

Jeg vokser og vokser kan jeg mærke på mine indre planer. Og ja, en gang imellem kommer der op noget af det gamle stads, men nu byder jeg det velkommen og takker, som du har lært mig det. Og også nogle mine gamle vaner, som jeg ikke bryder mig om, tager over, så tilgiver jeg mig selv for det, i stedet for at være ked af det eller bange.

Indledningsvis da jeg “mødte” Sanne på FB og bagefter besøgte hendes hjemmeside, jeg vidste med det samme at en ny begyndelse med en ny aura var det jeg manglede/ havde brug for. Jeg var også virkelig parat til det. For mig føles det at som at træde ind i en værelse -ubeskriveligt dejligt “sted” at være i, fuldt med lethed, friheden og glæde.

Jeg fik forståelse på de ting der gjorde at jeg var min eget værste fjende. Jeg gav slip på meget. Tingene og jeg er anderledes nu her små 2 måneder efter. Ro, mod, autenticitet, glæde, tillid er til stede inde i mig!

Jeg vil være storslået, jeg vil være mit Sande Jeg (som jeg så småt mærker er ved at folde sig ud) da mit mål er at sælge mit show til virksomheder. Dejlige skønne Sanne, jeg er så taknemmelig for at have mødt dig ♥”

 

 Klient RO & KLARHED nu – session:

“HVIS DU føler dig udbrændt, trist, eller på anden vis ude af balance, vil jeg hjertens gerne anbefale du tager kontakt til Sanne er en meget kompetent, seriøs og “dyb” kvinde der med sin nænsomhed vil guide dig på rette vej igen på dine præmisser.”

 

Klient + medlem i klub “V.I.P. ” – intuitiv coaching 1-2x ugentlig.

“Jeg blev først bekendt med Sanne Otilia Philipson i 2009 og kan varmt anbefale hendes uhøjtidelige og opmuntrende rene og lyse væsen! ♥ Sanne er et meget givende menneske med mange jern i ilden og kan derfor byde på mange forskællige former indenfor personlig og åndelig udvikling. Hun kan med sit glade væsen føre hvem som helst fra et tung og dyster følelse op til glædens lys, kærlige følelser/klare tanker. Der ligger en del af videoer på YouTube der hun kanaliserer på en munter/humoristisk og uhøjtidelig måde og er de helt gratis.

Man kan mærke at hun elsker at hjælpe andre og give af sig selv og denne kvinde har bare såååå meget at give! Hun hjælper mennesker at få klarhed over sine situationer og komme sig ud af de hemninger de måtte besidde. Sanne kan flytte bjerge! ♥ ♥ ♥”

 

 NY AURA klient og købt Karriere-rådgivning:

“Jeg vil blot takke dig for det du har kanaliseret til mig! Du rammer mig og mit rigtig præcist. Jeg har haft meget travlt i mange år med at sørge for alle de andre. Har været alene mor i rigtig mange år – også selv om jeg har været i et andet parforhold, så har jeg altid formået at påtage mig for meget arbejde med at sørge for de andre, så de havde det godt, hvilket betød, at jeg ikke selv blev tanket op. (Blev storesøster som 2½ årig). Et parforhold som ikke var ægte nok til at bestå, hvorfor jeg igen er alene. Gaven i denne læringsproces har været stor.

Du fortæller mig Sanne, at jeg bl.a. er her for at lære at det er ok at være mig. Samt at jeg skal lære balancere mellem det at være gudinde, mor og partner. Siden jeg blev krystaltransformeret hos dig i sommers, har jeg sagt til alle mine veninder, at jeg fra nu af kun er/vil være den gudinde, jeg føler mig i kontakt med indeni. Så hun er kommet frem:-) Jeg begyndte også at løbetræne samt dyrke zumba efter mit besøg hos dig, ligesom jeg lod alt ligge og bare var til stede i min egen “væren”. Jeg har brugt hele vinteren på at heale mig selv og føler, at jeg nu står stærkere end nogensinde før. Min frekvens er hævet og jeg blomstrer, som du også nævnte for mig at jeg ville!

Karrieremæssigt: Endvidere er jeg i mit indre begyndt at stille spørgsmål ved, om ikke det er på tide at skifte job indenfor de næste par år. Derfor er jeg så glad for det, du kanaliserer til mig om min fremtidige karriere/livsmission. Jeg er godt klar over, at jeg ikke helt får løn som fortjent i kroner og ører, men har følt, at jeg har fået så meget andet i min nuværende arbejdsrelation. Ting som relaterer sig til det, du fortæller mig er min livsmission. Nemlig rådgivning af familier og børn. Alle de ting har jeg lært på mit nuværende arbejdssted – af en sand mester indenfor børnepsykologi. Så måske der har været en mening med, at jeg fik det job for efterhånden en del år siden. Som et led på vej mod at opfylde det, jeg er her for i denne inkarnation.

Så tak kære Sanne for det du har sendt til mig. De er en stor hjælp for mig i min videre færd, og jeg er meget taknemmelig for dine råd. Du har malet en stærk orange til mig, i mit jordstjernechakra. Orange er min yndlingsfarve. Du nævnte også, at der er en stærk guide omkring mig. Jeg har i lang tid haft følelsen af min skytsengel (eller måske ham du ser hos mig) virkelig står til rådighed med hjælp, bare jeg beder om det.

Så det er dejligt, at du så direkte kan beskrive denne guide for mig.

Mødet med dig og det, du har givet mig, i form af krystaltransformation og som medlem i nogle at dine grupper, har betydet rigtig meget for mig. Du hjalp min indre Gudinde frem, og hun er på rette vej – takket være det du kan og er. Af hjertet tak. Jeg ønsker dig held og lykke med dine nye tiltag og glæder mig altid til at læse dine mails.”

 

Klient 43 år. Flere “SLIP dine håndbremser -  session” + medlem i klub “V.I.P.“:

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har lært Sanne at kende. Hun har været en fantastisk hjælp og støtte med alle hendes kundskaber, al hendes viden og store omsorg og kærlighed, gennem den udvikling jeg for øjeblikket er midt i.

Jeg fik en ny aura hos en anden behandler i efteråret 2007, men havde hele tiden en fornemmelse af, at den ikke rigtig ”satte sig” som den skulle – jeg fornemmede der ligesom manglede et eller andet. Jeg mødte Sanne hos denne behandler en enkelt gang til en sammenkomst og jeg var slet ikke i tvivl om, at det var Sanne, som skulle hjælpe mig videre. Det blev dog først i august 2010, at jeg søgte Sannes hjælp – og det har jeg bestemt ikke fortrudt! For hold da op – der blev virkelig sat skub i tingene.

Efter afbalanceringen vidste jeg helt ind i mit hjerte, hvilken vej jeg nu skulle tage og mit liv tog en voldsom drejning. Men på den gode måde!

Jeg fandt simpelthen den sti jeg havde ledt efter længe og alt blev pludselig helt tydeligt og klart for mig. Jeg fik renset ud i gammel sorg og nag, fik gjort mig fri af gamle bindinger og fik gjort op med gamle familieproblemer. Fik pludselig en forståelse for, hvad der var galt i mit ægteskab. Fik gjort mig fri og fandt mit gamle jeg igen. Og som ekstra bonus – fandt kærligheden igen sammen med lige ham, som bare er den helt rigtige og som jeg har lyst til at tilbringe resten af mit liv med.

Ja, jeg fandt min åndsdual.. ..men først efter at have skrællet alle de mange lag af mig, som jeg gennem årene havde lagt omkring mig som beskyttelse og fandt derved ind til mit gamle og ægte jeg igen. Hvilken lettelse – hvilken befrielse. En lang sej kamp, men det var det hele værd.

Jeg var ikke nået så langt, som jeg er i dag uden Sannes hjælp. Ved hjælp af Aurajustering, afbalancering, clairvoyance, (SLIP dine håndbremser-session) behandling over telefonen (hen over flere år) og ikke mindst de mange kanaliseringer hun konstant beriger os med, giver en fantastisk forståelse for den tid vi lever i lige nu – ved hjælp af alt dette er jeg kommet igennem ”mørket” og fundet mig selv, min lykke og den rigtige vej fremad for resten af mit liv.

Så tusind tak, Sanne, du er en engel på jorden. Jeg er dig dybt taknemmelig for alt du har hjulpet mig med.

Jeg kan kun varmt anbefale alle som sidder lidt ”fast” i livet og som har brug for et lille skub til at komme videre, at kontakte Sanne og opleve på egen krop og sjæl, hvad hun kan hjælpe dig med. Det er fantastisk”

 

Klient Margit 57 år – fik en SLIP dine håndbremser -  session

Vi-bør-selv-være-forskel“Tusind tak fordi jeg fandt dig. Du har virkelig ændret noget “træls” inde i mig. Nov 2009 ” gik jeg ned med stress”. Selv om jeg hurtig kom i psykolog behandling og på overfladen blev “hel” igen, så lå der nogle indre traumer, så som, mindreværd, “dårlig” hukommelse og andre ikke så gode ting.

Efter din behandling, er jeg nu oppe igen. Har fundet glæden, også den indre troen på mig selv, jeg er nemlig god nok og min hukommelse fejler ikke noget. En total dejlig indre ro, overblik, ingen “nag” til fortid. Evnen til at kommunikere, her under sige fra på en pæn, men dog bestemt måde også. Jeg er blevet “renoveret/opdateret” indeni.

Vil gerne sige til dig Sanne, at du er fantastisk dygtig, et utrolig dejligt menneske og har en udstråling som sjælden ses. Ingen billeder af dig står mål med virkeligheden. En strålende krystal, det er sådan jeg husker og ser dig. Mange kærlige knus fra Margit”

 

Klient fået NY AURA og er medlem i klub “V.I.P.

“Kære Sanne du vidunderlige lys, du bringer så megen kærlighed – og følelsen af at blive solid “grounded”, og så alle disse skønne skønne redskaber , du altid udlevere ( redskaber der altid lige passer ind, på netop dette sekunds uro, angst etc) Redskaber som vi kære væsner, frit kan benytte til, at få os samlet fysisk, mentalt som åndeligt – du viser os kærligt vejen, tak søde♥

Det er nu et år siden, jeg første gang var i behandling hos dig, Sanne – og det er blevet til både en opgradering af auraen, afbalanceringer samt et kursus i Otilia-teknikken. Hver gang jeg har været hos dig, Sanne, er jeg kommet lidt tættere på min indre guddommelige kerne♥ Dermed er det ikke sagt, at det kun suser der ud af, og at det kun går op op op, neeeeej for du Sanne, lærer os nemlig, at tage hånd om os selv, at værdsætte os selv, at elske os selv samt livet og at tage ansvar for hele vores færden, og alt dette kommer ikke af en gang, det tager tid, at lære sig selv at kende…. men det er det hele værd ♥

Du Sanne, har fået mig til, at indse at det er ok med alle de “skeletter i skabet = skygge sider” , blot jeg vil se dem i øjenene og hermed erkende, at de er en del af mig – så nu anerkender jeg skummel-siderne af mig, i stedet for at stikke halen i mellem benene og løbe min vej♥ (så hurtig kan jeg slet ikke løbe alligevel, griner kærligt)

Får endda til tider en herlig varm følelse inde i, når de kære skeletter rokker på sig, inde i mig, smiler kærligt – for de skal jo bare ha’ lidt omsorg ikk’:-))

Før dig Sanne, gjorde jeg mig såååå skide perfekt, fordi jeg var hunde ræd for alt mulig, men ud af til var jeg skide sej ikk’, for ingen skulle jo se MIG, sårbare mig altså….men idag ved jeg, at det er kun igennem skyggerne af mig, jeg virkelig finder nøglen til mit indre og den jeg er i hjertet – mit oprindelige guddommelige jeg ♥

Tak for at du var og er der Sanne…. Tak for alle de kærlige men bestemte spark du har givet samt giver….jeg er jo chauffør i min bus (liv), såååå hvor skal vi hen, smiler kærligt ♥”

 

Klient købte livsformål-mentoring-session:

“Tak smukke engel og ha’ en såååå vidunderlig weekend ♥ Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv, skulle du besøge Sanne Otilia Philipson. Hun har mange evner og jeg kan anbefale livsformål-kanaliserings-session :) Jeg forærede mig selv en i julegave og det var det bedste jeg kunne gøre for mig selv ♥”

 

Klient  fik NY AURA er medlem i klub “V.I.P.  ” + har købt Livsformål-horoskop. (er nu blevet til livsformål-mentoring-sessioner)

Spirituel mentoring“For nu snart 5 år siden kom jeg i kontakt med Sanne. Det blev begyndelsen på en fantastisk rejse. I slutningen af indeværende år er det nemlig 5 år siden at jeg Auratransformeret og jeg valgte også at få opgraderet til den nye aura med en Krystaltransformation. Sikke en lettelse!

Jo jeg var påbegyndt min “udviklingsrejse” år forinden, men det var først da jeg mødte Sanne at tingene tog fart. Sanne har åbnet op for mig, vist mig vejen til at finde ind til mig selv. Hun har så at sige åbnet op for mine øjne så jeg begyndte at se mig selv som den jeg er.

Jeg oplever oftes, at når jeg står og bakser med et dillemma så har Sanne lige sendt et af sine vidunderlige kanaliseringer- og jeg kan ånde lettet op og står igen med den forrygende følelse af “NÅH sådan hænger det sammen”!!

Som tiden er gået har jeg ved at lytte og tage ind lært at takle mit liv med meget større glæde også glæde for den læring som udfordringerne jeg mødte. Ja og det er helt rigtig som Sanne skriver, -ved at åbne sig og give slip så tiltrækker man mere af det som man ønsker. I starten havde jeg tanken kan man det? Er det ikke netop egocentreret? Det var ihvertfal det ham jeg delte avisen med havde travlt med at for tælle mig at jeg var. Det tog nogle år før jeg kunne sætte mig ud over dette. Jo da det kræver mod til at forandre sit syn på sig selv og ikke mindst sit liv.

Men med en Mentor som Sanne Otilia Philipson så gør det rejsen en hel del lettere. Takket være Sanne er jeg nået så langt at jeg har valgt at sige til mig selv”Jeg vil have det godt, det har jeg fortjent -OG se det er virkelig der som sker! Jeg har det fantastisk”!!

Jeg modtog også mit karriere-Livshoroskop (er i dag blevet til livsformål-mentoring-sessioner), det måtte jeg prøve især når Sanne skriver at her kan man få besked om sin livsopgave. Bagefter gik jeg ind og læste hvad de andre som havde fået et havde skrevet. De skrev, at de blev helt rørt da de modtog deres, og fik en stor ”AHA”-oplevelse! Da jeg modtog mit! Jamen rørt, ”AHA”-oplevelse det er jo slet ikke store ord nok men jeg låner dem fordi jeg ikke kan finde bedre. Og det bare ved synet af billedet ♥

Sikke en ro der kom over mig ved at læse det, det var og er en vildt oplevelse! Jeg har kommet begge dele i en fin ramme og det er en af de ting som jeg ser som det første og det sidste på min dag.

Jeg har mediteret i nogle år hvor bestemte farver og symboler er kommet frem, SOM matcher billedet, -så en ”AHA”-oplevelse mon ikke! Prøv selv.”

 

Klient  fik NY AURA og medlem i klub “V.I.PJeg fjerner permanent den indre elvsabotage, så du er FRI til at være dig ♥

“Jeg vil gerne fortælle dig, hvor taknemmelig jeg er for, at jeg mødte dig på det helt rigtige tidspunkt i mit liv

Du har hjulpet mig til at blive tydelig på, hvilke temaer jeg har med mig – nogle af dem kendte jeg, andre skal jeg bruge lidt tid på at acceptere..  Selvom det indimellem er hårdt arbejde og jeg til stadighed bliver sat på prøve, er jeg blevet meget bedre til at være mig, holde fast i mig og sætte grænser for mig…. Jeg er blevet mere ærlig overfor mig selv – og andre…

Deeejliiig fornemmelse – især når det rigtig lykkes….. Som du plejer at skrive Sanne – vi skal være vores egen bedste ven.. Når noget bliver svært, forsøger jeg at følge dit råd med at sætte ord på mine ønsker og drømme – og har fundet ud af, at det virker bedst for mig, når jeg er udenfor på en stjerneklar aften.. Såå TUSIND TAK Sanne for din hjælp, guidning og inspiration – jeg håber så inderligt, at du får, bare lidt af det, du giver til andre – tilbage ♥”

 

Klient Clairvoyance+Afbalancering også kaldet en “SLIP dine håndbremser -  session.

“Sanne starter allerede den positive oplevelse dagen før sessionen med den mest hjertevarme og jordnære SMS. Så snart man starter sessionen føler man sig tryg ved Sannes beroligende stemme, åbenhed omkring sessionen og hendes evner. Man bliver guided sikkert og kompetent i en, for mig, ny verden. Sannes er rammende præcis og hjertevarm i sin formidling og øvelserne undervejs er lige til at gå til og virkelig gode.

Afslutningen var for mig lige så god som resten af sessionen – da jeg spurgte ind til de bearbejdede følelser understregede hun, at det ikke var relevant, for det var jo fortid nu! Igen spot on! Tak Sanne! ”

 

let-goKlient kvinde 37 år  fik en ny start med en NY AURA:

“Jeg er en af dem der er nysgerrig fra naturens hånd. Jeg er også en der tror på det gode i alle og alting. Men på samme tid er jeg også meget kritisk og skeptisk og jeg er en akademiker, og jeg tror ikke på noget uden at have et håndgribeligt bevis for det.

Da jeg er så nysgerrig og åben har jeg også snuset til rigtig mange alternative behandlere. De er ikke alle lige gode og jeg har lært at man skal virkelig passe på hvem man giver lov til at pille ved ens aura og energier. På trods af store navne og fine skoler og henvisninger til engle og andet, er sandheden at de færreste behandlere er så gode som de siger de er. Sanne er en sær undtagelse, hun er den bedste kanal jeg har mødt.

Sanne er en Clairvoyant og Auraformidler der arbejder ekstremt hårdt for at vedligeholde sin jordforbindelse og sin forbindelse med den højeste sandhed og de fineste og reneste frekvenser. Jeg kan ikke forestille mig at det er et let arbejde når så mange mennesker kommer forbi og giver sig i kontakt med hende. Fordi sandheden er at vi som henvender os til en alternativ behandler, gør det kun når vores liv er noget værre møg.Sanne er rent lys, hun er ærlig helt ind til benet, hun arbejder med lyset og rene høje frekvenser. Sanne har givet mig en ny aura – og et nyt liv. At få en ny aura har været en rigtig hård rejse for mig, jeg blev tvunget til at se mig selv i øjnene. For jeg har nok hele livet levet lidt i min egen verden på en lyserød sky.

- Men det har virkelig været det hele værd. Jeg er ikke det samme menneske som jeg var for 1 1/2 år siden da jeg kontaktede hende først og fik lavet en ny Krystal-aura.  Sanne er hård, hun er ikke eftergivsom men enormt kærlig og medfølende!! OG hun gør mig tryg! Hun hun har tvunget mig til at vokse selv og finde min egen indre styrke. På den måde kan man sige at jeg har arvet noget af Sannes styrke – og det kan man ikke få andre steder:)

Hvis man ærligt talt vil ændre sit liv og få det bedre så er ingen på jorden så god som Sanne til at hjælpe med det, jeg tror ærlig talt at det hun kan, er den bedst gemte hemmelighed i verdenen.

Jeg er også stolt af at sige at Sanne er en kær ven, hun har et rent hjerte og har det eneste ønske her i livet at kunne gøre en forskel og løfte andre. Jeg er så taknemlig for at jeg ikke har hendes arbejde, det ville være et kæmpe kors for mig at bære. Men hun gør det, hun gør det fantastisk og for det vil jeg altid være taknemlig.

Ord er for fattige til at forklare hvad en NY AURA  gør for ens liv, i form af at give glæde og lettelse og fjerne sorg og smerte og finde sig selv og sin egen tilgang med livet. Det skal simpelthen opleves og føles i egen krop. Det kræver MOD at dykke ud i det, at få lavet en ny aura, men guldet for enden af svømmeturen som Sanne så tappert tog sammen med mig – er større end jeg kan forklare.”

 

Anonym udtalelse:

“At mødet med Sanne kunne være så livsændrende, havde jeg ikke i min vildeste fantasi set komme. Endelig.. FRI.. Følelsen af at have givet SLIP, Følelsen af FRIHED og RO , følelsen af at spille Hovedrollen i sit eget liv 100%, følelsen af at ha fundet sig selv, ikke mere tage andres møj til sig, følelsen af at jeg fortjener det bedste, samt meget mere.. DET er følelser der SKAL opleves og som jeg under alle mennesker..  Det er befriende.. Det er at leve livet fuldt ud, og Sanne KAN og VIL hjælpe dig med at nå dertil, hvis du har ønsket om at VILLE dit eget liv ♥

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke bobler af lykke over mit liv. Børnene og jeg LEVER i nuet og glædes over hvor smukt livet er ♥ Jeg blir stadigt udfordret , men har nu redskaberne til at komme hurtigt videre igen.. ♥ Det er vel den største gave man kan få. Af hele mit ♥ og sjæl vil jeg sige dig Sanne, TAK ♥ ♥ ”

 

Anonym udtalelse:

“Kære alle – Det Sanne har gjort for mig har været helt fantastisk. Sanne har hjulpet mig, som jeg tror ingen andre ville kunne, da Sanne er helt speciel og kærlig. Via Klub personlig flow på Facebook og en afbalancerings behandling, har Sanne hjulpet mig med at se klarere på alting, på livet og på mig selv. Hun har hjulpet mig med at slippe temaer, bl.a min angst for livet og det er blevet en automatisk ting for mig bare at slappe af og nyde livet og se lykken foran mig. Jeg er også blevet mere tryg ved livet og hvor jeg før var bange for fremtiden, glæder jeg mig i dag til den. At møde Sanne i virkeligheden og følge med i hendes opdateringer på Facebook er simpelthen en gave som jeg synes alle mennesker fortjener. Fra hjertet ♥”

“Efter at jeg blev FRI TIL AT VÆRE MIG – har jeg fra mine omgivelser mødt langt mere anerkendelse, hvilket jeg i sig selv finder lidt morsomt for mit behov for anerkendelse er som skyllet ud i havet – for nu giver jeg mig selv den hver dag hele tiden, alene ved at være lydhør overfor MIG :) ELSKER MIT NUVÆRENDE LIV OG SENDER SANNE EN KURV FULD AF TAKNEMLIGHED, LYS OG KÆRLIGHED” ♥

 

Anonym udtalelse:

“Sanne ♥ Jeg har lyst til at fortælle dig hvad du egentlig gør for mig:) Når jeg starter min PC håber jeg altid at der er noget fra dig på enten facebook eller pr mail ♥ Du udtrykker dig i et sprog, jeg forstår. Du sætter ord på det jeg føler/mærker♥ Du er min mentor, du giver mig troen på at det nok skal bliver godt ♥ Jeg takker DE højre magter for at du er HER” ♥

 

Balance2Anonym udtalelse:

“Det er så fantastisk at jeg mangler ord, det Sanne har gjort for mig ♥

- Jeg har efterfølgende meldt mig ind i gruppen Klub “V.I.P.” – og hver gang der kommer en kanalisering fra Sanne så får jeg så meget fred indeni – for jeg bliver bekræftet i at jeg ikke er “forkert” – men at det faktisk er HELT OKAY ALT SAMMEN. Mine øjne og ører meget mere åbne og nærværende når jeg bevæger mig ude i verden – AMAZING ♥. TAK er et meget fattigt ord i forhold til hvad Sanne betyder for mig” ♥

 

Anonym udtalelse:

“”Jeg har lært at elske den viktigste person i mit liv, MIG!” ♥ Som person har jeg forandrats til at väre sprængfyldt med glædje, jeg sprudler, ved ikke hvor det kommer fra. Jeg møder hele tiden fantastiske mennesker som beriger mig. Jeg smiler til verden og ser det smukke og verden smiler tilbage. Jeg har nu lært mig at se på det som sker i mit liv som en spegling af mig, gennem det ser jeg og tar lærdom, jeg tager fuld ansvar for hvad jeg sender ud og ser i speglet. Men det viktigste af alt”

 

Anonym udtalelse:

“Jeg var ikke nået så langt, som jeg er i dag uden Sannes hjælp. Ved hjælp af alt dette er jeg kommet igennem “mørket” og fundet mig selv, min lykke og den rigtige vej fremad for resten af mit liv. Så tusind tak, Sanne, du er en engel på jorden. Jeg er dig dybt taknemmelig for alt du har hjulpet mig med. Jeg kan kun varmt anbefale alle som sidder lidt “fast” i livet og som har brug for et lille skub til at komme videre, at kontakte Sanne og opleve på egen krop og sjæl, hvad hun kan hjælpe dig med. Det er fantastisk!”

Anonym udtalelse:

“Sanne har et stor hjerte og kærlighed med det hun arbejder med og det mærker man tydeligt. Det er ikke sidste gang jeg gør brug af Sannes mange evner. Du er fantastisk… Tak Sanne!!” ♥

 

Anonym udtalelse:

“Sanne, jeg er sikker på en NY AURA var helt rigtig for mig, -og jeg er også sikker på, at min intuition førte mig til dig. Er meget taknemmelig for, at jeg fandt dig og ønsker dig det aller bedste. Du er meget viis og helt speciel! ♥ Mange kærlige tanker Maria” ♥

Anonym udtalelse:

“Jeg er virkelig taknemmelig for den hjælp jeg har fået af dig.

Følger løbende med i dine tekster og videoindslag på bl.a. facebook. Dejligt med al den info og indsigt. Tydeligt at du brænder 100 % for det du arbejder med. Keep up the good work…” ♥  Anna -FEB 2012 købt ny aura, kursusdeltager, følger med på facebook m.m. ♥  “Sanne er en moderne alkymist – hun skaber magi med sit talte ord.”

 

Anonym udtalelse:

taknemmelighed-sten-billedeJeg ville nok ikke selv tro på det, hvis jeg ikke havde prøvet det på egen krop.

Men jeg har bl.a fået ny aura købt en cd, taget healer kurset og følger tro med over facebook. Sanne deler ud af sine gaver og er altid ligefrem. Hendes kanaliseringer rammer konstant plet (troede ellers at jeg var en ener – men hun tuner ind på universet frekvens og kan bare ramme os alle på én gang – endnu et tegn på at alt er ét ;)

Da jeg sad foran Sanne og skulle have en ny aura tunede hun personligt ind på mig og healede gamle sår og traumaer. Ved at vi begge var komplet åbne og ærlige fjernede vi sammen både fysiske (havde ondt i mit håndled da jeg kom – har ikke haft ondt siden) og psykiske blokeringer, og sikkert på nogle helt andre frekvenser jeg ikke rigtigt kan tale med om.

 

Anonym udtalelse:

Når jeg har prøvet Sanne virtuelt (kurser over nettet) stråler hendes evner også igennem!! Det er helt utroligt som alkymien spreder sig – så min krop healer, bliver varm og løsner alle mulige ting. Jeg ved godt, at alt dette lyder som en salgstale og garanterer dig for at jeg ALDRIG ville skrive alt dette, hvis Sannes evner ikke har haft en kæmpe indflydelse på mit liv og min hverdag. Anna Ventegodt ♥

 

Lisbeth 48 år – Fri til at være MIG ♥ Købt “Mindfulness CD” og fået NY AURA.

Har været medlem i klub V.I.P.  og deltaget i Lær at heale dig selv kurset på nettet/webinar.

Jeg startede med at få en aurajustering hos Sanne og dette satte en god proces i gang. Men også under hele forløbet har jeg været medlem i klub V.I.P. , hvor jeg ugentlig har modtaget gode redskaber til at holde mig selv fast PÅ DEN GODE KURS, og tilsammen har dette givet mig en fantastisk rejse.Tidligere var jeg tilbøjelig til at ”finde mig i for meget” og ikke mindst så var jeg rigtig god til at slå mig selv oven i hovedet (pille mig selv ned).

MEN ALT DETTE ER NU FORTID og i dag ser MIN VERDEN helt anderledes ud. Jeg kan i dag langt bedre mærke mig selv og ikke mindst hvad der er godt for mig og være tro mod dette. At sætte mig mål og føre dem ud i livet og at sige fra overfor det der ikke gavner mig, det være sig arbejdsmæssigt som privat. Jeg ligger ikke længere søvnløs i dagevis med hovedet fuldt af tanker om jeg nu kan være bekendt at sige fra overfor et venskab eller en kollega, eller for den sags skyld en situation, for jeg har fået evnen til hele tiden at mærke efter og handle ud fra det og ja det kan godt være at ”modparten” ikke kan lide mit NEJ – men jeg tager ikke længere denne side af sagen på mig!Efter at jeg blev FRI TIL AT VÆRE MIG – har jeg fra mine omgivelser mødt langt mere anerkendelse, hvilket jeg i sig selv finder lidt morsomt for mit behov for anerkendelse er som skyllet ud i havet J for nu giver jeg mig selv den hver dag hele tiden, alene ved at være lydhør overfor MIG :).

ELSKER MIT NUVÆRENDE LIV OG SENDER SANNE EN KURV FULD AF TAKNEMLIGHED,LYS OG KÆRLIGHED ♥

 

Anita deltaget på “Lær at heale dig selv kursus” & følger med på facebook m.m. ♥

Jeg havde i nogle måneder fornemmet, og følt, Sannes enorme glæde ved at dele sin kunnen med andre, så da kurset i Healing blev slået op, var jeg ikke sen til at booke en plads. Min mavefornemmelse fortalte mig, at det ville være det rigtige sted at få afprøvet det, for mig, ukendte, netop fordi jeg føler mig tryg i Sannes nærvær. Det skulle vise sig at være et godt valg.

Jeg prøvede at nulstille mig selv og mine små (bag)tanker og blot tage det ind, som kom til mig. og jeg må sige, at jeg blev forbavset over min egen reaktion. Min krop reagerede på healingen, energiniveauet var skyhøjt og det holdt sig, for mit vedkommende, flere timer bagefter. Jeg var rent fysisk høj af glæde og havde det helt utrolig godt!

Sanne formåede under hele forløbet at passe på os, ved at være meget opmærksom. Var der det mindste “i vejen” eller en tvivl, sørgede hun for at bære os igennem og introducere os for hhv. forklaringer, samt de personager, som (for nogle) var ukendte- og som kunne gøre noget godt for os. Jeg følte mig, som sagt, i yderst trygge hænder hele vejen igennem.

Jeg har bla. lært, hvorfor jeg fx. får mine mange skader på de samme steder og jeg har lært, hvordan jeg kan lindre dem, når de er opstået. Lige nu består min “mission” så i at øve mig igen og igen i at heale mig selv, så jeg måske kan blive god til at heale andre.    Jeg kan på det varmeste anbefale, at booke sig en tid i Sannes selskab. Hun er et glædeligt vitaminboost ♥

 

Lisbeth “SLIP dine håndbremser -  session” & medlem i klub “V.I.P.“.

sårbarhed.NY1Mit “møde” med Sanne har været helt fantastiske og ofte mangler jeg ord for hvad det har betydet for mig ♥  Jeg har i rigtig rigtig mange år følt mig så “forkert” jeg har besøgt mange clairvoyante og healere gennem tiden, men aldrig aldrig er der noget der har ” rykket” mig som kæreste Sanne ♥ har kunnet. Da jeg modtog Sannes cd med healing/ ro og centrering gik jeg straks i gang med at lytte til den og i 3 dage var jeg nærmest helt ved siden af mig selv.

MEGET gammel sorg og tristhed kom i løbet af de 3 dage op til overfladen og ENDELIG ENDELIG kunne jeg give slip på det – SKØØØØØØNT – jeg blevet så let om hjertet og endelig kunne jeg mærke min krop.

Efterfølgende begyndte der også at komme andre tegn, jeg kunne pludselig mærke om jeg havde jordforbindelse eller ej, og hver eneste dag når jeg lytter til cd`n sker der nye ting i mig, jeg kan mærke at mit ♥ åbner sig mere og mere for hver dag, jeg kan igen le, græde og i det hele taget mærke mig selv -  DET ER SÅ FANTASTISK AT JEG MANGLER ORD ♥.

Jeg har efterfølgende meldt mig ind i gruppen Kub “V.I.P. “.- og hver gang der kommer en kanalisering fra Sanne så får jeg så meget fred indeni – for jeg bliver bekræftet i at jeg ikke er “forkert” – men at det faktisk er HELT OKAY ALT SAMMEN.

Hov jeg havde nær glemt at jeg har fået nogle personlige ord fra Sanne som jeg indimellem går rundt og siger højt :-) OG JEG BLIVER SÅ GLAD INDENI når jeg siger de ord – og det har medført at jeg har mine øjne og ører meget mere åbne og nærværende når jeg bevæger mig ude i verden – AMAZING ♥. TAK er et meget fattigt ord i forhold til hvad Sanne betyder for mig ♥

 

Klient Korinn skrev at hun fik en NY AURA i kærlighed og lærte at elske sig selv:

Tja, livet er bare for skønt at leve, livet leger. Jeg søkte til Sanne for at få en aurajustering, meeen det var en ny aura som jeg behøvde, og fik. Efterfølgende har jeg været hos dejlige Sanne og balanceret mig igen.

Da jeg kom til Sanne var mit liv i total kaos. Under foråret 2011 har min personlige udvikling fuldstændigt eksploderet, tjahu hvad det går der ud af. Så nu, i juli 2011 skulle jeg ville sige at jeg er kommet så langt at jeg arbejder med selvafvikling, jeg bare er her, i nuet. Jeg virker ud fra mit hjerte, ikke som tidligere fra min hjerne, mit intelekt. Under foråret har jeg feng shuiet mig selv mere end jeg troede var muligt. Som person har jeg forandrats til at väre spængfyldt med glædje, jeg sprudler, ved ikke hvor det kommer fra.  Jeg møder hele tiden fantastiske mennesker som beriger mig. Jeg smiler til verden og ser det smukke, verden smiler tilbage. Jeg har nu lært mig at se på det som sker i mit liv som en spegling af mig, genem det ser jeg og tar lærdom, jeg tager fuld ansvar for hvad jeg sender ud og ser i speglen. I go with the flow.

Men det viktigste af alt! Jeg har lært at elske den viktigste person i mit liv, MIG! Namaste Korin.

 

Heidi 50 år gav sig selv en gave i form af en ny aura:

På min 50 års fødselsdag fik jeg en ny aura hos Sanne! Det var en rigtig god fødselsdagsgave jeg gav mig selv!

Jeg havde indtil da røget hash fra jeg var 15 år, -men holdt en pause på 14 dage, før jeg skulle have en ny aura. Efter den oplevelse havde jeg ikke længere lyst til at ryge hash mere, og det er nu 5 måneder siden. Jeg er blevet mere mig selv og har fået mere energi til at gøre de ting man nu skal.

Jeg har lavet de 5 tibetanere i ca 6 år nu, – men 5-9 rite pr øvelse (gentagelser) – men ugen efter jeg havde været hos Sanne, – kom jeg op på 21 rites som er det max antal øvelser man må lave! Det var helt utroligt dejligt, – jeg må sige at det har ændret mit liv til det bedste med en ny aura!

Tak endnu en gang Sanne,- tak fordi du er til! -De kærligste hilsner fra Heidi

 

Klient 63 år – “En følelse af at være her, HER og nu” skriver Anina som fik en NY AURA
Det har været og er stadig en stor forandring. Jeg forundres dagligt over de forandringer, jeg mærker. Jeg kan nu holde min energi hos mig selv, hvilket jeg har kæmpet med i mange år. Mit blodtryk er normalt, og jeg har ikke været nødt til at tage medicin, siden jeg var hos dig sidst. Nogen gange kan jeg mærke, at jeg “sander/grisser” til igen og vender tilbage til noget af det gamle, men så kan jeg bruge det, du har lært mig: dine remser og sætninger og den øvelse, jeg lærte om bevidsthedens bjerg – og så kan jeg fjerne det igen.

Det er en meget dejlig følelse selv at kunne finde vej tilbage til mig selv og det der inderst inde er mig. Jeg er blevet mere klar i mine tanker og min kommunikation med andre. Jeg går ikke i drama mere, men kan mærke når det kommer, og så bliver jeg helt klar og får sagt det, der skal siges, og jeg kommer igennem uden sværdslag – også helt nyt. Den indre renselse skaber en indre ro som også er ny for mig – en følelse af at være lige her og nu – og at her er godt. Så tak for hvad du har givet og tak for dig – Knus Anina

 

Iben 52 år Aurajustering i form af en SLIP dine håndbremser -  session:
Jeg mistede min mor i 2006 og her tre år efter var jeg stadig i sorg. Tænkte, at jeg ville have en indre barn session hos Sanne og få ryddet op inden i. Efter min indre barn session hos Sanne har jeg fået det SÅ godt, ALT er faldet på plads og på områder jeg overhovedet ikke havde forestillet mig inden.

Jeg er 52 år og de overgangsalder problemer fysisk og psykisk jeg har gået og døjet med, de forsvandt som dug for solen. Jeg blev nærmest som et nyt menneske. Følte mig som født på ny. Jeg vil helt sikkert bruge Sanne igen hvis jeg får brug for det. Kærligst Iben

 

Louise 31 år Ringsted fik en NY AURA;
Jeg kontaktede Sanne fordi jeg var blevet skilt ½ år forinden og det kørte ad H til med børnene, både om eftermiddagen, om aftenen derhjemme, og med at få puttet osv. Det endte udi at jeg havde en voldsom episode med min mor og mine børn, hvor det endte med at jeg råbte og skreg foran dem. Jeg koksede helt sammen. Det fik mig til at indse at der skulle ske noget og at det skulle være med mig….!!!

Mit første møde med Sanne, var som om vi havde kendt hinanden i flere år. Sanne snakkede bare og jeg snakkede automatisk bare med. Jeg er normalt en meget stille og genert pige, så det føltes allerede dér som om hun havde en masse at byde på. Selve behandlingen var 70 minutter, så intensive som jeg aldrig har oplevet noget lignende før. Flere gange måtte Sanne række mig et lommetørklæde fordi mine øjne bare løb i vand.

De ting der kom frem ramte mig så dybt at tårerne bare trillede ned ad mine kinder. Allerede få dage efter jeg havde besøgt Sanne skete der markante ændringer derhjemme. Der var bare mere ro på og børnene og jeg kommunikerede markant bedre. Og jeg kunne mærke dybt indeni mig selv at der var sket en forandring. Jeg troede mere på mig selv, jeg var lige pludselig fuldstændig ligeglad med hvad folk tænkte – det har jeg ellers altid gået meget op i. Jeg stod ved det jeg sagde til mine børn, hvor jeg før vaklede meget.

Det var en helt vild følelse og allerede 3 dage efter! 4 uger efter begyndte jeg at blive trist og føle mig dårligt tilpas. Det havde Sanne også sagt at jeg ville få det sådan på et tidspunkt, så jeg var forberedt. Og jeg havde fået besked på at kontakte hende når jeg kunne mærke det blev anderledes. Men alligevel nåede hun at kontakte mig først, for hun mente det var tid til en afbalancering af mig. Og hun havde så ganske ret. Jeg fik en afbalancering og det rettede op på det hele igen. Nu var det sidste møg kommet ud af systemet og jeg havde det fantastisk igen.

Meget afklaret omkring alle forhold. Jeg turde sige fra overfor min familie, overfor mit job og overfor mine børn og jeg troede enormt på mig selv. Det har bare hjulpet mig så meget videre i mit liv og jeg har fundet ind til mig selv i stedet for at gemme mig under en facade. Det er så fantastisk en følelse. Sanne er et fantastisk menneske og hun er ikke bange for at dele ud af hendes egen livserfaring og hun siger sin mening om tingene og det er guld værd. Tak Sanne. Jeg vil helt sikkert komme igen, næste gang jeg føler mig i ubalance, for jeg ved du kan hjælpe mig :-)

 

Linda 41 år “en NY AURA bør alle få! Det er hver en krone værd”:
En fantastisk oplevelse og det første resultat kom prompte samme aften; Som min børn påpegede for mig; -at normalt ville jeg have mindst 2 raseriudbrud hver aften – og denne aften kom der slet ingen. Jeg forholdt mig helt rolig og var slet ikke påvirket når min familie omkring mig hoppede op i det røde felt. Min hund har også fået en bedre ejer/træner. Jeg kan stadig “rase” men slet ikke som før.

Jeg er meget overrasket over hvor meget jeg egentlig tidligere bed i mig. For nu hører jeg mig selv sige ting jeg aldrig før turde sige, og sjovt nok går det bedre nu hvor jeg sige tingene ligeud – WAUU en helt ny verden.

Mine neture, -mine “ked af det -ingen kan lide mig, overfølsommme følelser osv” er stort set væk!! Jeg kan stadig blive såret, men jeg synker ikke så dybt. Hvis andre viser mig deres raseri, tænker jeg bare “hvor er det synd at de ikke er mere i balance end de er”. Jeg ryster på hovedet af mig selv, -når jeg tænker på hvor meget energi jeg har spildt på skænderier, dødsdømte handlinger, raserier osv. Jeg er lykkelig for at have været hos Sanne.

TUSIND TAK SANNE. De kærligste hilsner Linda.

 

Klient 23 år fik en aurajustering i dag kaldet SLIP dine håndbremser -  session
Jeg har mødt Sanne et par gange i forbindelse med AT-arrangementer, så jeg havde en fornemmelse af hvem hun er, før jeg tog kontakt med henblik på en Aurajustering.

I sommeren 2007 fik jeg en NY AURA, og har siden fået flere Slip dine håndbremse, clairvoyance-afbalanceringer, og andre behandlinger.

Jeg har prøvet mange behandlere uden resultat, derfor valgte jeg denne gang Sanne, da jeg oplever hende som en meget viljestærk person, der står solidt fast og stadig har fleksibilitet. Sanne tør stå frem med en anden mening og tilgang til tingene, og sætter spørgsmålstegn ved det som er fast. Aurajusteringen hos Sanne har i hvert fald givet et boost af selvtillid må jeg sige, og det var bl.a. hvad jeg havde brug for lige nu i livet.

Sjovt nok, da jeg kom hjem faldt jeg direkte ind i gamle vaner og mønstre endnu stærkere end før, og dog startede der samtidig en forandring, hvor jeg begyndte at være meget handlekraftig. Jeg har ofte svært ved at mærke, fornemme, og at se alt det energimæssige, og må derfor vælge at stole på behandleren og på mig selv. Meget af arbejdet foregik på energiplaner og andre ”udkanter” af min energi. Der blev i hvert fald sat orden på tingene! For siden hen har jeg truffet valg, taget konsekvenser, mødt folk jeg har ”sjælskontrakter” med, som har hjulpet mig med fysisk at rykke op fra tredje chakra til hjerte, og åbne halschakraet m.m. Sanne kan gøre nok så meget, men det er jeg som skal gå vejen fysisk!

I dag lever jeg i et helt andet tempo og flow, som kun bliver bedre og mere spændende for hver dag! Nu ved jeg hvad det vil sige at leve ud fra hjertet! Tak til dig, Sanne, for at være et eksempel!

——–

Klient 41 år fik SLIP dine håndbremser -  session samt Aurajustering af datter 16 år.
Efter et noget turbulent år med skilsmisse og flytning, fik jeg endelig taget mig sammen til at kontakte Sanne. Først fik jeg en korrigering/afbalancering over telefonen, og den hjalp omgående!! Fra det ene sekund at være fyldt op med skuffelse, sorg og frustrationer, -med en krop der var så tæt forpakket at jeg næsten ikke kunne røre mig, -til pludselig at kunne ånde og mærke alt det dårlige forsvinde ud af min krop på et splitsekund…

Det var mere end guld værd, og jeg kunne mærke glæden og lysten stige igen. Ved blot en SLIP dine håndbremser-session pr afstand, – kaldet fjernhealing. 3 dage efter tog jeg op til Sanne og så blev jeg behandlet for alvor. Alt frustration og sorg blev renset helt ud og sat i et nyt perspektiv. Ingen bitterhed eller nag over vores mislykkedes ægteskab fyldte mig længere og en anden rummelighed ift. børnene var kommet til.

Pga SLIP dine håndbremser sessionen som også er  clairvoyance og afbalanceringen var der bare en skøn ro omkring det at flytte. -Følelsen af en ny frisk start for os alle tre. -Min datter på 16 som blev Aurajusteret, er blomstret helt op igen. Hun lytter rigtig godt til sig selv nu og siger fra overfor de mennesker og situationer hvis energi er dårlig. Hun er blevet bedre til at lade andres problemer være deres og ikke tage dem på sig. Og så har vi fundet hinanden på ny og jeg kan for alvor mærke hendes kærlighed på lang afstand. (hun er pt på efterskole). Min søn på 4 års neglebideri er stoppet og jeg kan mærke på ham, -at vores nye hjem, gør ham tryg og glad.

Han er faldet helt til ro efter at jeg er blevet Afbalanceret og har fået det bedre – som om at han mærker min ro og selv slapper af. Min eksmand og jeg er meget bevidste om at børnene kommer i 1. række med hensyn til deres tarv, og vi kan indtil videre sagtens være sammen i længere tid uden problemer og konflikter hvilket vi ikke kunne før min SLIP dine håndbremser-session. For inden da var min lunte kort, -jeg havde lav tolerance og lod mig let slå ud. NU – nu har jeg personligt trukket mig tilbage fra omverden lige pt. for at slappe af og bare nyde. Samtidig tager jeg en dag ad gangen. Det er længe siden at jeg har kunne dette.

TAK SANNE ♥ -Venlig hilsen Lizette Hofmann ♥♥♥

 

Gert Ørnbøll, billedkunstner fik bl.a. en NY AURA “Jeg er mere målrettet og selsikker”!!:
Hermed en tilbagemelding om din behandling. Det går mig rigtig godt. Jeg mærker stadig de positive forandringer efter dine behandlinger. Mine tanker og følelser er som renset og støvsuget for “nullermænd ” og ” edderkoppespind “, som har taget min energi og bremset lyset og livsglæden i mit daglige liv. Negative påvirkninger som jeg har oplevet fra andre mennesker, som er påført mig bevidst eller ubevidst fra i tidens løb, er stort set blevet blæst væk fra mine tanker og følelser.

Derfor er jeg blevet betydelig mere målrettet, selvsikker, inspireret og intuitiv. Det er også blevet bemærket af nogle venner. Det har påvirket mit liv og min dagligdag, også i fremstilling af min kunst i form af mine oliemalerier.

Jeg er meget taknemlig for din effektive og smukke behandling. Kærlig hilsen fra Gert

 

Nanna 23 år “Jeg er glad som ALDRIG før!! Fik en SLIP dine håndbremser -  session:
Jeg var ude på Atlantis-gilleleje.dk hvor jeg var under en behandling af Cecilia fik af vide, at der var begyndt en der hed Sanne, som hun virkelig ville anbefale. -For jeg havde nemlig fortalt hende at jeg trængte til at bruge lidt tid på mig, og derfor tænkte jeg så “ja hvorfor ikke?”.

Det viste sig at det var noget af det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Jeg har aldrig været helt til det ‘alternative’ eller ‘spirituelle’ for at være helt ærlig, men bare efter at Sanne havde præsenteret sig, fortalte hun, at hun kunne mærke noget der gjorde ondt ved læben (-et sted hvor jeg var ved at få en bums…så var jeg helt paf..hvordan kunne hun vide det- den var jo ikke synlig endnu he he)…

Jeg satte mig til rette i stolen og hun begyndte behandlingen. Jeg blev helt afslappet og efter en rigtig ruchebane tur helt tilbage i tiden, hvor jeg havde nogle problemer liggende, gik hun lige til sagen og kunne fortælle ting om mig selv, om mine tidligere oplevelser, som ellers kun jeg selv kender til. Hvordan hun vidste disse ting eller hvad hun skulle ind og pille ved, har jeg ingen idé om… -men hun gjorde det, og hun har rørt mig dybt! Jeg blev så rørt at jeg måtte have et par kleenex flere gange. Efter behandlingen var jeg stadig helt afslappet, men det mest bemærkelsesværdige var dagen efter, hvor jeg følte mig glad. Bare glad.

Mine kollegaer bemærkede det og ikke mindst jeg selv. Jeg synes selv at jeg ser mere afslappet på stressende situationer i hverdagen, og jeg har fået et godt humør som jeg ikke har lyst til at slippe igen! Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger hende for hvad det end er hun har gjort, var det så ubeskriveligt og det kan kun anbefales til mennesker, som har det lidt svært, har problemer de ikke ved hvordan skal håndteres eller måske føler sig en smule deprimeret.

Hun er et utroligt rart menneske som man føler sig tryg hos. Tusind tak Sanne!

 

Marianne 33år – Valby NY AURA.
Jeg arbejder som forsknings laborant og er Kranio Sakral terapeut i min fritid.

Jeg fik en aura ændring hos Sanne og det har hjulpet mig af med mine negative tanker og gamle minder, som kun gjorde ondt værre, at have med i bagagen. Sanne har også hjulpet mig til at sige fra og stå ved mine meninger. Da det var noget jeg havde meget svært ved før aura ændringen. Hun har også sat en proces i gang så jeg kan finde ud af hvem jeg er, og holde fast i hvem jeg er, når andre prøver at ændre det. -Jeg kan varmt anbefale Sanne, da hun er en god hjælp til at få dig videre i livet. Sanne- Jeg glæder mig til vores indbyrdes samarbejde og venskab.

 

Jens 37 år -Amager. SLIP dine håndbremser -  session & RO & Klardheds-session:
Her er en dygtig pige…. Ingen tvivl… Hun ved hvad hun kan og vil. Har du den rigtige indstilling, hjælpes du den rigtige vej her i livet…Sanne vejleder dig kun til det du kan magte, hvilket gør at man hurtigt gør fremskridt… Mit råd….Brug hende jævnligt…Det gavner DIG, men også ANDRE, dvs. dem omkring dig…
Jens Bilxperten

 

Maria har modtaget indre barn terapi via en NY aura og SLIP dine håndbremser -  session
Jeg har i en del år gået “rundt om den varme grød” i forhold til at være den, jeg dybest set er, nemlig en spirituel pige. Jeg turde ikke at bruge og arbejde med de evner, jeg et eller andet sted altid har nede, af min familie. Bla. fordi det har været svært at være anderledes.

Med min nye aura mærkede jeg en klar distance til min familie på en rigtig god måde. Jeg havde ligesom ikke mere noget “hængende” i forhold til dem og kunne for første gang se dem som individer, og ikke mindst mig selv som et individ – afskåret fra dem. Og hvorvidt jeg ønsker at bruge tid med dem, er et valg fra min side. Wow sikke en erkendelse og sikke en masse dejlig energi jeg kan bruge til noget andet!

Jeg har i mange år spist på mine følelser. Faktisk både gode som dårlige, men nok mest de dårlige. Dét var netop en af de grunde, der fik mig til at kontakte Sanne, og jeg blev ansporet til at overveje en ny aura!. Efter at have læst en del om det, besluttede jeg at præcis dét skulle være mit næste skridt. Og hvilken fantastisk beslutning!

Ugerne efter auraændringen fornemmede jeg en rigtig dejlig ubeskrivelig ro i mit inderste indre. Den gennemsyrede hele mit væsen, men jeg havde svært ved at slippe mit mønster med at trøstespise. Og var egentlig lidt frustreret over det. Så det var ikke sådan, at det var lutter glæde hele tiden. Men der var altså den her ro…..hmm…den var tilgængelig hele tiden. Fantastisk. Efter ca. en måned var jeg hos Sanne til afbalancering, og det var virkelig godt at blive forankret endnu mere og få endnu et skridt på vejen. Fra første færd anvendte jeg de remser Sanne anbefaler, og dét at beskytte sig selv i farver i forhold til energien. Det kunne jeg med det samme mærke en rigtig stor effekt af, og jeg må sige, at dette faktisk kun har tiltaget siden. Jeg bruger det stadig hver dag, og det hjælper mig virkelig meget. Specielt har det været effektivt i forhold til at undgå at blive drænet af andre mennesker. Hvor er det fantastisk at kunne slippe for det.

Nu, kun 3 mdr. efter, er det lykkes mig at få et deltidsjob, som gør, at jeg kan koncentrere mig om det, jeg brænder allermest for. Jeg sagde endda nej til 3 stillinger jeg blev tilbudt og holdt fast på at jobbet nok skulle komme, fordi jeg brugte mine remser. Og 2 dage før min daværende stilling udløb, gik hele kabalen op. Jeg får på den måde mulighed for at bygge en lille virksomhed op, stille og roligt, og får samtidig tid og overskud til at sætte nogle skibe i havet i forhold til det jeg ønsker at satse på fremover. Nemlig undervisning, behandling og vejledning.

Det er et KÆMPE privilegium, og jeg føler, at jeg netop nu er lever min drøm, fordi jeg har turdet satse på MIG, for første gang nogensinde. Jeg føler mig meget privilegeret. Jeg føler, det her kun er starten på, hvor jeg kan komme hen, hvis jeg vil og tør tro. Og det gør jeg.

Mht. trøstespisningen fornemmer jeg, at det hele hænger sammen. Jeg har ikke sluppet den helt, men den har ændret karakter og er blevet “et godt gammelt redskab”. Det er ikke sikkert, jeg egentlig gider at bruge det så meget mere, hvis jeg skal være helt ærlig. Såvel som der er andre ting / mennesker jeg heller ikke gider at gøre/bruge så meget tid på mere. -Simpelthen fordi det tager min gode energi fra mig. Og netop dét, er hvad auraændringen har givet mig: En direkte forbindelse til min energi – og jeg føler at jeg er “kommet hjem” og blevet hel.

Maria spurgte mig efter sin nye aura “Sanne, har jeg ikke lige skåret genvej hvad angår min personlige udvikling” – og jo, det netop hvad Maria havde, skåret genvej. For det er det som sker når man får denne nye aura, man får fjernet en masse gammelt psykisk “møg” (som jeg kalder det) – som det ellers kunne have taget årevis i terapi at komme af med.
——–

Marlene 30 år Tanke Feltterapi, modtog Indre barn terapi da hun fik en NY AURA
Har altid været sådan, at jeg spekulerede og bekymrede mig over alting og altid satte andre foran mig selv. Har aldrig rigtig tilladt mig selv at reagere højlydt hvis jeg var utilfreds, men bare skældt ud inde i mig selv eller bidt smerten/raseriet i mig.

For ca. halvandet år siden ramlede så hele min verden efter en fødsel og jeg gik ned med stress, angst og depression. Gennemgik en meget hård periode med læger, psykolog og antidepressives (lykkepiller). Syntes også at det gik nogenlunde i et godt stykke tid, men her i sommer begyndte jeg igen at mærke stressen for alvor; problemer med vejrtrækning, temperament og tiltagende angst.

Der havde jeg ellers været afvænnet fra medicin i ca. 6 mdr. Dog har det ikke på noget tidspunkt været lige så slemt som i starten, men følte at mit selvværd lige så stille begyndte at forsvinde, havde ikke nogen indre ro eller harmoni, tanker/bekymringer rasede rundt inde i mit hoved, og jeg følte at jeg manglede et slags sorteringsfilter til realistiske og urealistiske tanker. Værst af alt var dog angsten, fandt hele tiden noget nyt at være angst for. Har haft svært ved at føle mig hel, har følt at min bevidsthed og min krop ikke hang sammen, men kan nu se at når jeg aldrig har lyttet til mig selv, eller taget hensyn til mig, så er det jo klart at jeg pludselig bliver forskrækket over at “mærke” mig selv.

Nå, men startede som sagt hos Sanne for at komme i tankefeltterapi, hade fået nok af at have det dårligt, nu skulle der gøres noget, jeg ville have styr på min angst, som efterhånden stak sit grimme ansigt frem oftere og oftere. Min første time hos Sanne gik godt, vi lavede indre barn terapi og det var rigtig godt, Sanne guidede mig rigtig fint igennem og det var meget forløsende. Efterfølgende lavede vi tankefeltterapi, og Sanne lærte mig at lave det selv, så det gør jeg troligt hver aften inden sengetid. Fordi det giver ro og en god nats søvn. Halvanden uge senere ringede jeg til Sanne og fortalte glædesstrålende at angsten var væk – at jeg end ikke kunne fremprovokere den!!

-Så, efter et par uger tog jeg skridtet og fik en auraændring. Det tog ca 2 timer og foregik således at jeg lå på en briks og Sanne holdt på mine ankler, imens snakkede vi om mig og mit liv og lavede indre barn terapi, og indimellem var vi bare stille. Jeg fornemmede hvordan energien susede i min krop, benene føltes rigtig tunge og det var rigtig rart og meget mærkeligt!! Bagefter var jeg lidt underlig tilpas og de næste par dage var ikke så gode, men så fik jeg pludselig ro, energi og overskud, havde pludselig lyst til min uddannelse og mit job. Nu en måned efter har jeg det godt. Selvfølgelig vender “dumme” tanker og bekymringer tilbage indimellem, men jeg arbejder hårdt med mig selv og øver mig på alle de ting Sanne har lært mig. Bl.a at få jordforbindelse, lytte til mig selv, mærke mig selv, lave Tanke Feltterapi osv.

At få en ny aura har været det hele værd, det er meget befriende at kunne trække vejret uden en klump i halsen, og at have overskud til børn og familie igen. Jeg er også blevet glad for mit job. Det har helt klart været et skub i den rigtige retning. Nu er det så hårdt arbejde fra min egen side, men jeg kan mærke dag for dag at det lønner sig.

Sanne har været fantastisk under hele forløbet, og er det stadig. -Hun er kommet med ros og konstruktiv kritik og hele tiden tilbudt sin hjælp, det har været rigtig rart at ikke føle sig alene om det. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt min auraændring, det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

 

Jeg sætter dig FRI her i NUET…

-så det bliver lettere OG sjovere at være DIG – fordi du bruger LANGT færre ressourcer i det dalige ♥