Er du og jeg et match?

Sanne Otilia Philipson

Skal det være slut med destruktiv adfærd?

Er du og jeg på samme frekvens?

Verden har brug for flere der vil gøre en forskel for andre og min mission er at hjælpe dig, så du ikke brænder ud undervejs, så du både har overskud til “Dit Kald” og til at være der for dig selv og din familie ♥

Er du ‘destined to greatness’?
Jeg kan ikke og vil heller ikke, kunne hjælpe alle. Jeg skal hjælpe de få, der er ‘destined to greatness’ og som vil kunne gøre og allerede gør, en forskel for mange mange mennesker.

Mine priser er netop steget, fordi jeg vil fokusere på at skrive. Du skal ikke have et CVR nummer for at blive behandlet hos mig- slet ikke!

Du og jeg er et match, hvis du:

 • gennem flere år har været spirituel åben og bevidst
 • Kan mærke at du har et stort talent, du gerne vil mestre og ‘stå stærkere i’
 • Har haft og har en succesfuld karriere gennem mange år, men vil stå stærkere fysisk, psykisk og åndeligt
 • Har succes på mange områder af dit liv, men måske liiiige mangler at mestre dit helbred, økonomien, dine kunder eller et andet område. For jeg SanneSiphora kan hjælpe dig med at mestre alle områder af dit liv
 • Ved at du mangler noget, men ikke ved hvad det ‘liiiige er for noget’, som du mangler ♥

Vi er et match, hvis du kan genkende dig selv i dette:

 • At du er den der spænder ben for dig
 • At den der peger fingre af andre, peger også fingre af sig selv
 • At du agerer hensigtsmæssigt over for dig selv og andre og er samtidig klar til at ændre på dette
 • Kampe dem har du haft og gider dem ikke mere (kæmper du stadig konstant, da er vi ikke et match)
 • At for at dit liv skal blive bedre, -så starter det indefra ved at du kommer i balance
 • Du VED, hvordan du gerne vil være, og hvor du vil hen, men du formår ikke at komme derhen eller være den, du er i hjertet
 • At dine skyggesider er du nødt til at se i øjnene, før du kan komme videre
 • Du er parat til at komme i gang med at leve det liv, du i den grad fortjener og længdes efter

Det skal være mig en stor glæde og ære at høre fra dig.

Er vi et match, så garanterer jeg masser af latter
Jeg garanterer maser af latter, god energi og kærlig ‘omfavnelse’, for jeg elsker at lave det, jeg gør og at se mine klienter vokse og blive fyldt op med indre livsglæde, styrke og frihed ♥

Er vi ikke et match, så er du ikke klar til at tage imod hjælp
Men svarer du nej til disse spørgsmål herover ‘har du bedt om hjælp’, men uden at være parat til at tage imod den. Vi kan først tage imod hjælp, når vi ved, hvad vi beder om hjælp til.

For vi skal være klar over at vi selv skaber vores eget liv ud fra vores tanker ♥ Der er forskel på at vide at man har brug for hjælp og ift. at vide hvorfor samt til hvad. F.eks:

 • “Alkoholikeren” (selvsabotøren) skal selv indse at han/hun har et problem
 • Fra de erkender at de har et problem til at de ER KLAR til at ændre her på, der kan gå lang tid. For det er jo trygt det de gør. Disse personer har fundet tryghed i det utrygge og kender ikke til andet
 • Hjælp kan de FØRST tage imod når de selv ER klar og selv gør noget aktivt for at blive hjulpet. Andre må ikke blande sig i dette/presse dem, for ellers “falder de tilbage” på flasken eller tilbage i selvsabotagen

SanneSiphora er selv verdensmester i selvsabotage
Da jeg selv er tidligere verdensmesser i destruktiv adfærd og selvsabotage ved jeg, hvor vigtigt det er at ‘have hele sit jeg med os’, så vi netop ikke riskerer at falde tilbage, fordi vi  ikke havde fået sluppet mistilliden til os selv, til livet og andre.

For vi kan sagtens bede om hjælp -men uden at mærke det og mene det heeeelt ned i maven. Ting skal have lov til at synke oppe fra knolden og helt ned i tæerne, før vi har hele vores jeg med os.

Session hos mig – kig på dine skyggesider
Når man booker en session hos mig kommer vi ind på alle dine skyggesider og læringsprocessen i dem, for dernæst at give slip på dem for altid. OG det er ikke alle der tør dette eller er parate til det.

Nogen mennesker har også ubevidst brug for at sidde fast, idet det giver dem en tryghed i det vante “utrygge” og jeg har selv været der for år tilbage og forstår godt denne “frem og tilbage”. ♥

Nogen snakker og snakker og hælder vand ud af ørerne og identificerer sig meget med hvordan ting var engang. Heller ikke disse personer kan jeg hjælpe -for også de sidder fast og er kun kommet til punkt nr 2 herover.

Prøv medlemsgruppe og bliv coachet, så du blir klar til session
Jeg har selv været der, hvor jeg ikke forstod, hvorfor jeg ikke kom nogen vegne. Jeg var vred på alt og alle og bekæmpede mig selv, livet og andre. Jeg endte i en kørestol for at lære og forstå, at jeg var min egen værste fjende.

Er du ikke der endnu hvor du og jeg er et match ift. en session og trænger til et kærligt boost og healing? Så kan mine medlemsgrupper og forskellige healende mindfulness produkter hjælpe dig derhen ♥

Klik her for at se hvilke produkter jeg har i forskellige prisklasser.

Mindfulness produkter m.m.

Har du ikke råd til en session hos mig kan du for kun 300kr pr måned få for over 4.000kr coaching, kanalisering og healing af mig HVER MÅNED hvis du er medlem i klub  “V.I.P. Fri AF Selvsabotage”.

Sådan her foregår sessioner – klik her for at læse mere.

Livet skal hverken være en kamp eller overlevelse. Det handler faktisk om overgivelse, – at give os hen til Livet mens vi er her!