Hjertebalancering

Hjerteafbalancering

Hjerteafbalancering

Hjertebalancering.

Forening af hjerte, krop, sind & ånd.

Som ekspert i at spotte & fjerne dine indre håndbremser sætter jeg dit talent fri, så du kan mestre balancen, på alle områder af dit liv.

 

Jeg er selv en blanding af mange ting. Krystalmenneske og englemenneske. Maskulin og feminin. Introvert og ekstrovert. Er af den gamle skole men også en ny autodidakt innovativ  ildsjæl. Er business orienteret og fuldblods spirituel. Salgsassistent, kontorassistent, merkonom og soldat fra hæren og ligeså født seende, alkymist, regressesions-terapeut, indre barn ekspert og ekspert i håndtering af det at være sensitiv.  Er kropsbehandler, eliteudøver, kostpilot og har røntgensyn hvad angår din krop, lidelser, allergier m.m.

Intet af det jeg kan se er afhængig af tid og sted og derfor kan jeg korrigere og normalisere alt op for dig, som har været eller er ude af balance.

Tid, relationer, situationer, celler, erindringer, oplevelser m.m.

Balancen er fundet inde i mig selv og jeg har sat mit Guddommelig Potentiale fri.

Derfor får du heller ikke bare en ting når jeg har æren af at hjælpe dig.

Du får adgang til hele min palette af viden.

Clairvoyance hos mig er ikke bare at se din fremtid:
Når du får clairvoyance hos mig er det ikke kun dette du får. Det er også mig der med mit talte ord healer, balancerer og løfter hele dit indre. Der bliver set, behandlet, healet, løfter og frigjort i alle dimensioner, undervejs vi taler. Dvs. alle områder af dit liv styrkes. Om det så er samtalen du havde med en person, som gik galt i går.

Jeg har udviklet egen regressionsterapi-teknik, indre barn teknikker, ny-aura koncept, er særlig sensitiv ekspert, mindfulness ekspert og også ekspert i at sætte dit Største Potentiale fri, da jeg har behandlet, undervist og rådgivet over 4.000 kvinder de sidste 9 år.

Given slip på de indre håndbremser:
Har jeg æren af at fjerne permanent mellem 3-5 selvsabotagemønstre i dig, vil disse i  stedet erstattes af ro, overskud,frihed, følelsen af liv, lettelse, livsglæde eller andre gode følelser.

Helt automatisk!! Dette sker fordi de gamle “tunge” følelser i dig forsvinder, så bliver der nemlig plads til de gode som selvfølgelig har været i dig hele tiden. Læs hvad tidligere klienter siger lige HER

Du skal intet gøre eller tænke ift. sessionen! Jeg har styr på hvor du er og hvad du har brug for.

Læs her for at se om vi er match før du ringer taak.

 

Dette kan blive dit udbytte med en sådan session – en hjertesession:

Sanne Philipson

Sanne Philipson

 • Frigørelse af indre håndbremser. Permanent fjernelse af 3-5 selvsabotagemønstre/indre håndbremser. Feks. sorg, tristhed, afmagt, utilstrækkelighed osv.
 • Mere hjertenærvær og fri til at være dig. De indre håndbremser er blevet erstattet af f.eks. lethed, frihed, følelsen af liv, selvsikkerhed, livsglæde, lykke, tillid, tryghed eller følelsen af at være hel og komplet ♥
 • Bliv set som den du er ♥ Efter endt session bliver du nu set som den du er, idet du er renset fri og ren på alle planer og din aura med!
 • At være til stede i og kunne mærke dig selv: Du kan mærke dig selv og har igen en normal sult, tørst m.m og allergier m.m. kan være mindsket markant, såvel som angst, generthed m.m.
 • Følelsen af at være tilps og tryg: Der vil være en dejlig ro og en følelse af afslappelse og velvære og at alt er okay – tilstede inde i dig.
 • Ro til dine nervesystemer og god nattesøvn: En indre ro og følelse af velvære er kommet til, da du har fået sluppet nyt og gammelt stress samt/traumer og samtidig har fået healet hele dit nervesystem og indre op.
 • Balance til dit hormonsystem og øget vægttab: Du har fået harmonisereret, balancereret og healet hele dit hormonelle system op og derved fået sat gang i dit stofskifte m.m. Lige så stille over tid vil du få mere energi.
 • Mindre anspændthed, færre smerter og fysiske gener: Da du er blevet afspændt fysisk, mentalt OG åndeligt kan du opleve af mange låsninger,tunghed, anspændthed samt at utryghed m.m. i din krop er væk! Enten mindsket markant eller væk permanent.
 • Udbrænthed og stres mindskes: Har du været eller er udbrændt vil dette mindskes og kan også forsvinde helt kva det at jeg hjælper dig med at få sluppet de begrænsende overbevisninger og tunge programmeringer fra barndommen, som førte til dit enorme pres på dig selv.
 • Stå stærkere i dit Højeste og Guddommelige Potentiale: Du får med denne behandling et ekstra boost og løft samt integreret endnu flere kompetencer/nye dejlige egenskaber fra dine tidligere liv – som jeg downloader til dig, så at sige. Derfor vil du stå stærkere i din spiritualitet og med øget tiltro til dig og den du virkelig er.
 • Frihed til at være dig: Efter endt session vil du have en “aaaah-følelse” og tænke “gud er det så let at være mig”. Både pga hele det store arbejde jeg gør for at cleare og nulstille dig, men også fordi behandlingen boostes af Den Gyldne Tids Energi.
 • At kunne sige fra og stå ved dig selv: Du får også  åbnet, healet og korrigeret ALLE dine chakraer. Således boostes du endnu mere, får et stærkere rodfæste, bliver mere klar hvad angår tale, hvad du vil og ja du kommer til at stå flot og stærkt i dig selv. Jo stærkere jordforbindelse desto færre anstrengelser behøver du bruge på noget som helst.
 • Mere ressourcefuld når du ikke lever ud fra frygt, men fra hjertet bruger du færre ressourcer på at være dig, på at være i god form og på at lave det du gør. Du får simpelthen mere overskud til at være der for dig og ting vil se helt anderledes ud:
 • Et andet livsperspektiv: når du nu lever fra hjertet ser du livet, dig selv og andre i et mere positivt lys. Derfor vil der komme flere muligheder til dit liv og karrieren, hvis du ønsker dette. Du vil møde flere skønne mennesker som dig selv – fordi du giver dig selv lov til at være dig og leve det liv du fortjener skønne Gudinde ♥
 • Langvarig støtte og indre styrke - Samtidig vil jeg henvise dig til et behandlingssystem og give dig trænings, kost og ernæringsråd som vil støtte dig fremover, så du ikke falder tilbage og ej heller føler at du står tomhændet tilbage. 
 • Healing og daglig støtte til dig efterfølgende - Du står ikke tomhændet efter end session, for du får også min healende mindfulness CD med hvor jeg healer, løfter og styrker dig i den Gyldne Tids Energi og frigører og clearer hele dit indre. Denne CD sørger for at du bliver i den rene fine energi, du fik med hjem, efter endt session hos mig.

 

Efter en hjertebalancering lever du livet fra hjertet fordi du er fri til at være dig ♥

 

Hjertet

Hjertet

Krystalenergien skærer sig igennem alt:
Det der er sket siden 1995 frem til 2009 er at der væltede det ned med en stærk konfronterende energi som skulle ruske op i os alle.

Den hedder Krystalenergien.

En lidt nådesløs energi som tvinger os til at leve fra hjertet. En energi som de fine krystalbørn er kommet til jorden med, siden de kom fra omkring år 2000 og frem. (blandet med indigobørnene og englebørnene).

Den er her stadig, krystalenergien. Den skal ruske ALT og alle som var for stive, træge, for feminine eller for maskuline op, så at sige.

Jeg er selv et rent krystalmenneske og har evnen til lynhurtigt at skære ind til sagens kerne. Som ny-aura-formidler er jeg i stand til at få krystalenergien og dine fine energier i din krop, til at samarbejde.

Fra 2009 frem til 2012 strømmede det oppefra og ned til os alle med en blanding af energier.

Krystalenergien blandet med Den Gyldne Tids Energi. Den Gyldne Tids Energi som blev frigjort helt, den 21. december 2012.

Guld-energien (for at skrive det kort) er overalt mellem os alle og den er her for at skabe harmoni og balance mellem det jordiske og himmelse. Det feminine og det maskuline. Erhvervslivet og den spirituelle verden. Mellem mænd og kvinder og når det kommer til det enkelte køn, så denne forener sig selv, med den feminine og maskuline pol.

Vi kvinder skal være feminine udenpå og hvad angår vores adfærd, der skal vi være milde, blide og kærlige. Samtidig skal vi være maskuline og stærke i vores rodcenter (underliv).

Mænd skal være stærke udadtil hvad angår muskler og deres person og når det kommer til at stå stærkt i ham selv. Mandens indre skal være varmt, blidt og kærligt (hjertechakraet) mens han står stærkt i hans rodcenter. (rodchakra).

Det er anderledes hvis man er til partner af samme køn ♥

Krystalenergien gør rigtig ondt på den krop der ikke vil slippe:
Krystalenergien ER her stadig og ligger som en skarp konfronterende krystalenergi der gerne vil ind i vores kroppe.

Krystalenergien ligger omkring os, men den skal ikke være omkring os, den skal ind i vores kroppe og løfte denne. Vores krop skal kropskrystalliseres, så vi så at sige bliver oplyste indefra.

Vores Guddommelige Potentiale skal være til stede inde i vores kroppe og ikke udenpå, så andre bare kan gå og suge af vores energi, kraft og lys!!

Når vi bemærker at andre siger noget, som vi kan mærke at de ikke er, så er det fordi de ikke er i dit deres potentiale. Så ved de ting men er det ikke nødvendigvis desværre, som det gør sig gældende for mange behandlere.

Derfor er det vigtigt med forening af krop, sind, hjerte OG ånd at alle disse poler i os samarbejder og især kropsbevidsthed er hamrende vigtigt, – selv om mange inden for den spirituelle verden slet ikke har kroppen med i deres arbejde.

Men ingen krop og der var intet liv! Kroppen skal bringe os fra A til B og de fleste mennesker ved en masse og mange behandlere med – og alligevel ved de intet.;

For vi ved intet, før vi ER det vi ved, – og derved praktiserer vores viden med vores krop.

Derfor har jeg skabt dette koncept  - hjertekriger og hjertebalancering ♥

Jeg hjælper dig med at omfavne, stå i og eje dit potentiale. Så du er klar til at handle på al den viden du har med dig.

Så du ER dit store talent, hele vejen rundt af dit liv ved at du mestrer dig selv, forhold, forældrerollen, økonomi, karrieren m.m.


Krystalenergien skal ind og løfte dit indre, også kaldet kropskrystalliseringsprocessen:

ALLE mennesker hvad enten vil det eller ej, er i gang med at kropskrystallisere og mange ved ikke dette eller hvad det betyder og oplever derfor mange fysiske gener. Klik på den mørke tekst lige her over og læs mere herom.

 

Du kan vælge 1 times rådgivnings-session  ”Klarhed & Ro” til 2.499kr 

Generated button

 

Hjertebalancering & Behandling varighed 2 til 2½ time:
Denne behandling og rådgivningssession indeholder clairvoyance, healing, løft og forening af dine indre poler (feminin og maskulin samt chakrastyrkelse) i den Gyldne Tids Energi. Jeg afbalancerer dine auraer, dine chakraer, dig hvad angår din fortid, tidligere liv, nuet og fremtiden samt alle dine jeg´er, nervesystemet, dit hormonsystem m.m.

Du lander en gang for altid i den 4. dimension så det er slut med at føle dig fastlåst og hæmmet, hvad angår dine drømme og dit potentiale.

Der vil være lidt indre barn terapi i denne session og given slip på gamle begrænsninger samt indre håndbremser.

Denne session kræver en del af mig og prisen for 2 til 2½ timer er 5.999kr via tlf/skype med samme effekt, som hvis vi var over for hinanden. Har jeg æren af at møde dig, er prisen ekstra.

Du er velkommen til at ringe for at høre mere

Sessionen foregår enten via tlf/skype eller ved et fysisk møde, hvor du halvt sidder/ligger, mens jeg rører ved dine ben/fødder.

 Læs mere lige her om denne session HER

 

 

Hjertebalancering:

Krystalafbalancering & Guldafbalancering som forener dit “gamle jeg” og dit Sande Hjerte jeg ♥

 

Så dit hjerte, krop, sind og ånd, fortid, nutid og fremtid forenes.