Hjertebehandling – sådan foregår det

Hjertebehandling ♥

Behandling

Behandling


Sådan foregår det hvad enten det er via tlf/fysisk:

 • Indledning: Du og jeg siger hej, jeg beder dig lave en øvelse hvor du lægger hænderne på din krop og åbne den. Imens er jeg stille og beskytter mig, sætter behandlingen i gang og du hører hvad jeg gør.
 • Åbning af dit indre: Dernæst dig og så kommer der en masse masse ord fra mig,- hvor jeg efter en kropsscanning (bag mine øjne) går i gang med at heale, balancere og rydde ud i dine nervesystemer, hormonsystemer, hjertekredsløb, lungeluftveje, mave/tarmsystem, – dine chakraer, dine celler og dit ubevidste, bevidste, kropslige og åndelige plan FOR at få det til at arbejde sammen.
 • Sluserne åbnes og håndbremserne slippes:
  Mange bliver netop her rørt idet de får åbnet op for “de indre sluser” og igen føler de kan trække vejret og være i dem selv. Først når jeg kan mærke at din krop står helt åben og energierne flyder frit, – da går jeg videre.
 • Dernæst “Her og NU status” over dit liv: Enten beder jeg dig fortælle hvordan dit liv ser ud -ellers hopper jeg ud i det og bruger clairvoyancen til at se alt ift. dit job, børn, familie, barndom, søskende m.m. Og nogen gange “scanner” jeg også lige og kigger til dine tidligere liv
 • Slip de indre håndbremser: Undervejs fortæller jeg dig hvad jeg ser omkring din barndom, tidligere liv og hvor de største udfordringer og frygtmekanismer du har med dig, er opstået. -Mhp at slippe disse.
 • Indre rejse og given slip: Et er at tale om alt det som cellerne bærer med sig at meknismer, men disse skal du også have sluppet, så du bliver sat fri til at være den du er i dit smukke hjerte. Så denne proces finder også sted, – “given slip på alt det gamle”.
 • Samling: Så er det at jeg samler dig fysisk psykisk og kropsligt i RO HER OG NU!
 • Renselse: din aura er nu ren for gammelt skidt/møg du evt måtte have sluppet – så du nu bliver set som den du er ♥
 • Frigørelse af det som var og af alt det gamle fastlåste: Du  sættes også fri til at være i den bevidsthedsdimension hvor du trygt og frit kan være dig. Dvs andre har ikke længere den magt eller negative indflydelse på dig som de har haft indtil nu.

 

♥ Hjertekriger.dk ♥

Personligt ejerskab fra hjertet.

HEART work before HARD work.