Hjertekriger.dk

Den feminine æra

Hjertekriger.dk

Forening af hjerte, krop, sind og ånd.

Til dig der længdes efter at finde balancen i dit indre, en gang for altid.

Behandling, clairvoyance og rådgivning som frigør dit Største Potentiale.

Når det er frygten der styrer vores liv er det med vores laveste potentiale at vi lever livet alt imens det er kæmpe opslidende.

Når det er hjertet der styrer vores liv bruger vi langt færre anstrengelser på at komme fra A til B og livet er mere frit, let og nydelsesfuldt.

Her i den nye æra også kaldet den Feminine Æra og den Gyldne Æra er mange mange kvinder for maskuline mens andre kvinder er for feminine.

Førstnævnte kategori af skønne kvinder knokler i den grad. Her er fokus store målsætninger, jævnbyrdig-hed, vedholdenhed og kamp. Udfordringer er det der driver denne “Krystal-kriger”, mens hjertet bukker under for det store pres. Denne kvinde formår at stå ved sig selv udadtil, mens det i den grad desværre kniber, når det kommer til at værne om og stå ved sig selv.  Primære fokus er retfærdighed, at kræve sin ret, at vise at hun er “det værd” og at hun kan hvad hun vil. Denne kære kvinde bliver ved og ved med at knokle for “noget” (jeg ved godt hvad det er og hjælper dig gerne) men hjertet mangler i alt dette.

Den anden kategori af lidt for blide skønne “engle- kvinder” mangler ovennævnte kvindes vedholdenhed, fokus, styrke og evne til at stå ved sig selv. Samtidig mangler denne skønne kvinde også evnen til at stå stærkt i sig selv hvad angår egne behov og drømme, for hendes “fokus punkt” er at leve til ære for andre,  på bekostning af hende selv desværre. Denne super kærlige kvinde er alles ven og føler sig tit forbigået, fortabt og ensom alt imens hun giver og giver af sin kraft og styrke til andre. Denne dejlige engle-kvinde skræmmes let af de stærke mennesker, kvinder som mænd og er desværre også bange for sin egen indre styrke og kraft, såvel som Guddommelige kraft.

 

Det er ikke meningen at vi som kvinde skal være vores egen værste fjende, for dette fører til udbrændthed, stres, sygdom, cancer og andre livstruende sygdomme m.m.

 

Hjerteafbalancering

Hjerteafbalancering

Jeg knækkede selv da jeg var 28 år gammel:
Med flere erhvervsuddannelser bag mig, var jeg 28 år da jeg knækkede jeg under for mit eget pres på mig selv.

Sommeren 2005 havde jeg lige forladt forsvaret hvor jeg havde været ansat som overkonstabel af 1. grad i knapt 10 år. Jeg var også eliteudøver inden for boksning og kampsport gennem cirka 15 år.

Jeg var en fuldblods Krystalkriger-kvinde som frem til da, var ganske ligeglad med eget velbefindende som jeg drev rovdrift på. På bekostning af den enorme sårbarhed som jeg har med mig. Mit 7. nær-døds-uheld fik mig til at vågne og der sad jeg så, udbrændt i en kørestol efter at en traktor kørte ind i mig på min motorcykel.

De næste cirka 8 til 9 år år var jeg i den anden feminine og spirituelle verden, imens jeg foretog min indre rejse og gav mig selv det jeg havde brug for. Undervejs udviklede jeg flere behandlingsformer og ny aura koncept, for at sætte mit Guddommelige Potentiale fri. Af og til kiggede min maskuline kriger frem, når jeg ikke følte at ting gik stærkt nok hehe griner kærligt..

Først lærte jeg den ene pol at kende og dernæst den anden.

Det maskuline erhvervsliv som ikke tiltalte mig da der intet hjerte og nærvær var tilstede desværre.

Og dernæst en spirituelle verden som jeg efter 10 år ikke helt syntes om, fordi der mangler grænser, respekt, synlighed og kontrol omkring det der tilbydes. Alle gør hinanden kunsten efter fordi ingen har tiltro til det de kan og glemmer at de svigter deres eget potentiale, ved at suge på andres viden og potentiale.

Ja det er ikke pænt sagt, men det er desværre sandt. Det er to nådesløse brancher og sidstnævnte burde indeholde mere hjerte, men det gør den desværre ikke altid. Det ved jeg efter at have været i den i 9 år og efter at have afholdt 9 helsemessser i Gilleleje, plus jeg selv at have modtaget over 100 alternative behandlinger og givet mere end 3.000.


Malene Hjortflod.dk – Stresscoach fik en Hjertebalancering session via tlf.
SIKKE EN GAVE det har været!!! Sessionen hos Sanne har gjort en stor forskel!! Jeg kunne allerede mærke de

Hjertekriger.dk

første forandringer mens vi var i gang. Både fysisk og mentalt er jeg kommet meget tættere på mig selv, og det giver ro. Flere af mine gamle tanker, som har spændt ben for mig, fylder mindre og mindre – og de tanker, som støtter og styrker mig, får nu langt mere plads. Sanne har en fantastisk indsigt og indføling, og tog fat lige dér, hvor det var allervigtigst for mig. Stort TAK !

Her ca 1 ½ måned efter tænker jeg stadig at det har været en kæmpe gave!! Der er kommet så meget mere flow til mig og mit liv,  jeg kan endnu bedre mærke mig selv. Er blevet mentalt styrket idet de gamle selvsabotage-temaer nu er væk

OG mit klarsyn – wauuu det er så stærkt og powerfuldt. Jeg glæder mig til den næste session nu hvor alt har bundfældet sig, for via den næste session at få det tiltrængte løft min krop har brug for og længdes efter.

Bare det at lytte til din “healende CD” Sanne gør en forskel – TAK ♥

 

Der er den maskuline gamle ære hvor alt gøres ud fra et maskulint drive.

Og der er den Ny Tid som handler det om at drive forretning med hjertet.

Det er vigtigt at forene feminin og maskulin, spiritualitet og business. Intellekt og hjertet.

 

Så jeg kender i den grad til de to ovennævnte beskrivelser af to kategorier af kvinder, som også er en beskrivelse af mig selv og hvor jeg har været.

Jeg kender til yderpolerne af den maskuline forretnings verden og også den feminine spirituelle verden, som let bliver for flagrende og selvforherligende uden det mindste fokus på at give fra et rent hjerte hvis jeg må være så fræk hehe griner kærligt!

I den spirituelle verden lærer man hvorfor man skal give gratis, mhp. at tiltrække nye kunder. Men hvorfor ikke dele en masse viden gratis, rent fra hjertet, fordi det føles rigtigt?!

Begge beskrivelser af skønne kvinder længere oppe svarer også til de vidunderlige dejlige kvinder jeg har rådgivet og behandlet de sidste 9½ år. Dem har der været over 4.000 af.

 

Verdensmester i at være stærk for andre:
Lev fra hjertetJeg har haft sort bælte i selvsaboterende adfærd og været verdensmester i at leve mere for andre, end for mig selv!

Nu er jeg 39 og endelig er balancen fundet men perfekt er jeg ikke og det er jeg også ligeglad med! For jeg har accepteret min uperfekthed og trives ganske vel i den hehe griner kærligt..

Hvad med dig min kære skønne med-gudinde?

Driller det lidt med at få fundet din indre balance?

Er du træt af at gå frem og tilbage og være vred på dig selv eller skuffet over dig selv?

Måske du ligefrem er bange for dig selv?

Trænger du til mere selv-kærlighed, “selv nydelse”og glæde når det kommer til dig selv?

Kunne du tænke at være der hvor du gør en masse godt for dig selv uden at have dårlig samvittighed over dette?

Vil du også have et “NO bullshit” filter hvor du ikke finder dig i at være et offer for livet og andres adfærd?!

SÅ er du kommet til det helt rigtige sted og jeg glæder mig allerede til at få æren af at styrke dig og sætte dig fri til at lave fra hjertet ♥

Giver disse ord mening for dig, når det kommer til dig selv:

 

Tillid. Mening. Frihed. Nydelse. Tryghed.

 

Så ring til mig og book en session hverdage mellem kl 12 og kl 18 på 22 41 11 55, hvis du ønsker at disse ord skal dominere dit år 2016 ♥

Jeg er i Frankrig og flytter derned fra januar 2016, for at primært at skrive bøger og passe godt på mig selv.

Derfor kan jeg heller ikke behandle og rådgive så mange skønne dejlige kvinder som jeg gerne vil.

Mit indre kræver min tilstedeværelse mere end nogensinde her i år 2016 som det gør for os alle, så jeg skal passe på mig selv.

 

Bernadette coach skrev:

Sanne  kan redde liv!

Så simpelt er det , så simpelt kan det siges.  Jeg har fået en “Ro & Klarheds-session” i forbindelse med at jeg følte mig lidt fastlåst. Sanne formåede at skabe overblik og ro i mit kaotiske sind.

Jeg fik en køreplan, så jeg vidste hvad mine næste skridt skulle være.

Det Sanne kan, er at se de bagved liggende årsager og hæmmende overbevisninger.

Alt det der spænder ben for at vi kan leve ud fra hjertet.

Optagelsen af samtalen der følger med er guld værd. Den har jeg lyttet til igen og igen.

Og så giver hun kærlige spark bag i, så vi rykker os fremad.

Jeg er evig taknemmelig for at Sanne findes og har valgt at dele ud af sine evner. Tak.

 

Læs om1 times rådgivnings sessionen ved at klikke her.

Læs om  2 timers Hjerteafbalancering og rådgivningssessionen lige her.

 

Hjertebalancering:

Krystalafbalancering & Guldafbalancering som forener dit hjerte, krop, sind og ånd.

Fordi fortid, nutid og fremtid nu skal forenes.