Husrens og Space Clearing

Husrens og SpacHusrens & Spaceclearinge clearing.

Fordi roen mangler.

Søvnen driller!

Eller når kunderne udebliver.

 

Husrens og space clearing så det hjem i har, bliver jeres eget:
Hvem har magten over jeres hjem? Spøgelser, de tidligere beboere eller er det rodet?

Er børnene urolige og utrygge eller er det dig selv?
Går kunderne fra din butik uden at handle?Udebliver de eller er det tunge kunder du har?Jeg kommer gerne ud og fjerner ubudne gæster samt udøver space clearing som er er fjernelse af “gammelt møg og slagger i hele dit hus eller butik”.

Hvor lang tid det tager afhænger af hvad dit behov er, hvor stor en bolig samt ift. transport.

Min timepris er 1.200kr plus moms -men ring og få en god pris på tlf 22 41 11 55.

 

Et rent, let, trygt & roligt hjem ♥

 • Sidder du fast? Din forretning? Sker der intet?
 • Udebliver kunderne og de gode oplevelser?
 • Bliver du træt så snart du træder ind i butikken eller ind i et bestemt rum?
 • Er det svært helt at slappe af i dit eget hjem og du bliver let “kold og utryg”?
 • Driller blodsukkeret ekstremt?! Måske du/børnene kan blive hysteriske?!
 • Reagerer børnene eller dyrene uden årsag på “noget” som gør dem utrygge?
 • Er der tungt, mørkt og trist i butikken eller i boligen?
 • Bliver du kold og har svært ved at holde varmen til trods for en normal temperatur?
 • VED du at noget skal ændres -men du ved ikke hvordan eller hvad?
 • Går ting hele tiden i hårdknude i hjemmet eller i butikken/på kontoret?
 • Er der megen sygdom, diskussioner og utryghed i jeres hjem?
Du er ikke din selvsabotage

Du er ikke din selvsabotage

Dette er nogen af tegnene på at du enten har besøg fra den anden side eller har mange “tunge energi-rester” hængende i boligen/butikken. Disse energier hedder også psykiske rester.

Jeg kan både sende dem fra den anden side væk, rense butikker og hjem samt indvi nye ting/steder – så alle der kommer der, får en skøøøn dejlig oplevelse fra starten af! PLUS har du en butik – vil du få boostet dit salg og gode kundeoplevelser!

Og så kan jeg også foretage super hurtigt de justeringer som der er brug for, – for at energien igen flyder let og ubesværet ved brugen af simple Feng Shui teknikker jeg selv har udviklet – herunder space clearing hvor jeg fremsiger mantraer med mit talte ord.

Hvorfor?

Ikke både ser jeg og opfanger alt -i alle dimensioner. Det som var for længe siden, det som er og det som ikke kan “komme til” og det som ikke fungerer. Alt mellem mennesker opfanger jeg.

Jeg kan mærke det i min krop hvis der ikke er ro, harmoni og balance i hverken dyr, mennesker, i boliger eller mellem mennesker.

Som super sensitiv tiltrækker vi let afdøde, spøgelser og andre menneskers “tunge energier”. Men samtidig også alt muligt andet møg. Alt dette slæber vi med hjem i vores bolig. (dette kan dog undgåes med min healende rensende CD).

Samtidig med at vi er ekstremt påvirkelig over for de eneriger der er i vores bolig fra evt. tidligere beboere.

For at jeg selv kunne fungere i det daglige for år tilbage, da jeg havde post traumatisk stress,- udviklede jeg egen hurrens og space clearing teknik. Denne er specifikt udviklet til let og uden gris og snavs, at rense hjem for udefrakommende gæster, -psykiske rester, energier, elementarvæsner m.m.

Da jeg første gang prøvede min egen “husrens-teknik” af blev jeg huuunderæd! Jeg var sååå bange!

For da jeg kom ned fra 1. salen en morgen, oplevede jeg hvordan solen skinnede ind af alle rum, -for første gang siden jeg var flyttet ind i det skønne hus!! Blot fordi jeg havde renset huset for bl.a. psykiske rester.

Jeg troede rent faktisk at jeg havde glemt at slukke lyset aftenen forinden eller at nogen havde brudt ind og tændt lyset!! Hehe griner kærligt!

Priser

Feng Shui Space Clearing. IntuitivMentor.dkPrisen er 1200kr pr time for mindst 2 timer alt efter hvor langt du bor fra mig ift. transporttid. Skriv/ring for at få en samlet pris.

Her i april har jeg lavet en pris der hedder 3.500kr for 3 timer hvis det er i Kbh området inkl transport.

Prisen kan variere hvis du har en stor bolig og meget der skal tilses.

Jeg har opdaget at de remser/mantraer mine klienter køber af mig, også virker på renselse af hjem. Såvel som de virker på alt andet. Remserne kan derved spare os for at købe dyre syngeskåle, strø salt eller købe os fattige i skønne Feng Shui produkter for at rense vores hjem.

Når du træder ind i dit hjem skal du have “aaaah jeg er nu hjemme og kan være mig-følelsen”!

Du bør føle dig glad, afslappet og opløftet samt at du frit kan trække vejret.

Du skal føle dig tryg, -for her i din trygge hule/base du skal kunne hengive dig og regenerere.

Sådan bør du også helst føle når du træder ind i dit helt nye hjem!

Men faktum er, at “aaaah”-effekten af og til mangler:

 • Du kan også i din nuværende bolig tænke, -gud, skal jeg bo her et år endnu (af f.eks. økonomiske årsager) – men bliver frustreret ved tanken om at hvordan du skal kunne holde det ud!!
 • Måske du allerede bor i dit drømmehus men mangler “noget”?
 • Det kan også være at du gerne vil have solgt den nuværende bolig og har ville det længe,- men forgæves?
 • Måske du er vild med din nye bolig -men noget mangler?
 • Måske du bare trænger til at din bolig eller enkelte rum skal genopfriskes? Uden at du ved hvordan ♥

Jeg kan sagtens fornemme og toone mig ind på din bolig/dit liv uden at jeg er til stede hos dig, -så det kan sagtens foregå over skype eller telefonen.

Hvorfor er det nødvendig at rense ens hjem, kan man ikke bare åbne vinduerne??
Energier er som edderkoppespind der klistrer sig til alt! Selv til et brev, en kuglepind eller en ring!

Energirester sidder som usynlige tunge energier tykke som edderkoppespind i alle hjørner i vores boliger. Nogen gange er det ikke kun i hjørnerne de sidder, men desværre overalt!

Det kan bla. være fordi de tidligere beboere skændtes meget, været syge eller haft bestemte vaner og handlemønstre, så har de sjældent taget disse “skidt, møg og urenheder” med sig.. Dem vil du og evt. din familie “suse” direkte ind i- disse edderkoppespind. De vil derfor klistre sig til jer og “trække jer ned”! Tidligere beboeres energier eller spøgelser/ånder kan bl.a. få jer til at løbe tør for energi, glæde og overskud. -Få jer til at ryste, føle jer usikre, bange, -blive vrede eller utrygge! De kan endda påvirke jeres sult negativt!

Disse energier kan også tynge jeres helbred eller hindre en tyng lang nattesøvn.

Dette får du ud af at jeg renser dit hjem – fysisk som psykisk:

 • Når jeg renser hjem for psykiske rester* kommer der “renhed”, lethed, lys og ro til rummene. Endnu mere når jeg renser møbler, vægge, borde osv for psykiske rester. Det vil være som at få nye møbler og et nyt hjem! Selv lyden og lyset i boligen vil ændre sig markant!!
 • Jeg renser for gamle energier, – udefra kommende energier som kan være andres energier, følelser osv- men også spøgelser, elementarvæsner og andre små spændende hokus-pokus ting og væsner hehe :) Dem som får dig til at tabe ting, være usikker, blive vred, løber tør for krudt eller får ting til at larme og knirke..
 • Jeg kommer med tips og forslag til omrokeringer, – hvis du ønsker dette, -for jeg opfanger lynhurtigt tunge og lette energier, – som så også vil være spejlet ift. dine børn, dit parforhold, -dit job eller din virksomhed, da alt hænger sammen.
 • Og – hvis du ønsker det kan jeg hjælpe dig med indretningen ift. Feng Shui – således at du kan tiltrække og manifestere det du ønsker dig.
 • Efter at jeg har renset vil du med det samme mærke en forskel! Der være anden renhed og lethed. Der vil strømme mere lys ind, være mere ro og lethed til stede. Du kan faktisk føle sig glad, lettet og opløftet OG det vil være langt lettere for dig efterfølgende at manifestere det du ønsker i dit liv, – fordi du nu ikke har tyngde i dit hjem. For,- når tyngden i din bolig slipper, -hvilket spejler tyngde inde i dig – vil altid blive lettere i din hverdag ♥

Fortjener du ikke dette Kæreste du? ♥

*Psykiske rester er “energi-rester” fra tidligere ejere, lejere, beboer, gæster, håndværkere, producenterne af “bestemte ting” -fra din tidligere kæreste, mor, mormor osv. Men det er også energi-rester fra sygdom, skænderier, negative og tunge følelser som usikkerhed, frygt, vrede, sorg, ulykkelighed osv. De kan virkelig gøre en bolig og alle der bor i den tunge og trætte, ja og triste. Og selv de stakkels dyr!

Når jeg renser dit hjem, følger enkle Feng Shui tips med, som kan fremme din karriere, dit kærlighedsliv/mangel på samme, -dit fysiske velbefindende og meget mere, samtidig med at jeg afbalancerer husets beboere, -dem som er til stede eller har tiltrukket de knapt så positive energier.

Hvem tiltrækker møg og andet til boligen?
Det gør den person der er vred, indebrændt, utålmodig, irriteret, urolig, ængstelig, er bange, har utilstrækkelighed eller føler sig ensom. Men også syge personer, psykisk syge personer, personer på piller af forskellig art eller misbrugere.

Disse personer tiltrækker mange lavere-stående væsner eller “spøgelser/ånder” der ikke har forladt jorden – fordi de beskrevne personer desværre selv bærer en meget tung energi.

Det kan også være de tidligere lejere og beboere eller dine gæster som slæber deres “møg” med ind i dit/jeres hjem.

Ja eller dyr, katten eller huden f.eks.

Huset jeg boede i fra 1700 tallet:
Ejerne af huset jeg boede i for år tilbage har faktisk døjet med sygdom og haft mistet nogen kære familiemedlemmer tidligere.Inde i selve huset.
I det hele taget er det et område som er meget tynget af gammel karma, bl.a. fordi der omkring år 1780 var krig her. Samtidig lægger der en våbenfabrik over for  og derfor brugte jeg i starten meget tid på at rense omkring mit hjem for såkaldte afdøde sjæle, selv ude i haven.

Da jeg flyttede ind i boligen var der en gammel sjæl der, der ikke ville væk, for her havde personen endt sit eget liv!

Da jeg havde fjernet dette væsen begyndte jeg for første gang at indrette hele 1. salen og gøre det til mit sted -og ikke “hans”. Efter 10 måneder! Dernæst elskede jeg HELE huset og ikke kun stue-etagen!

Rasmus oplevelse:
“I dag er det to uger siden hun rensede min lejlighed, og det er som om det er en helt ny lejlighed jeg har fået mig. Rummene føles anderledes, jeg er glad og har ikke mavepine eller opkastfornemmelser, ej heller ondt i nakken. Sanne kunne bl.a. fortælle mig ting om min familie, som ikke ret mange ved, og give mig nogle bud på hvordan jeg kan forholde mig til visse ting. Det var virkelig en øjenåbner. Efter Sannes besøg begyndte jeg at rydde voldsomt op i soveværelset. Jeg flyttede seng, stole og skrivebord og smed ting ud. Jeg fortsatte til ud på natten. Dagen efter fik stuen og køkkenet samme tur. Hele min lejlighed blev tømt for alle bunker, selv loftsrummet blev tømt, sorteret og sat i orden. Alle min rum blev simpelthen fuldstændig ryddet op og gjort rent. Noget som jeg nok har haft lidt svært ved at tage mig sammen til at få helt færdiggjort længe. Enkelte bunker har aldrig skadet, har jeg ment. Men nu er alt væk. Der er sket en forskel -Rasmus Damkjær-Ohlsen”.

 

Feng Shui, Husrenselse og Space Clearing kan være dyrt og kompliceret:
Jeg lever i forvejen spirituelt og VED hvordan energier fungerer.

Jeg ligefrem begynder at klø hvis energierne i mit hjem ikke gør mig godt, – eller hvis andre har efterladt deres ”møg” i mit hjem. Så jeg har ingen rodehjørner hvor gammel energi kan ophobe sig. Jeg har ingen gulvtæpper som kan opsamle støv og andet ”møg” fra tidligere ejere osv.

Jeg går meget op i at tingene er enkle og lette, -dvs ikke for meget nips og har helst ingen ting som ligger og flyder. Mine opgaver, -”things to do” sørger jeg for at udrette så hurtigt jeg kan, for det er netop når tingene ligger og hober sig op at vi bliver stresset.

Jeg har ikke rod i mit soveværelse hvor der netop skal være ro –og jeg omgiver mit hjem med skønne, smukke ting og ting som betyder noget for mig. Mit motto “bruger jeg det, -gør det mig glad at se på det, ja, så bliver det, hvis ikke så UD med det”.

Mine ting og møbler er blot ting som hvis jeg mistede dem, ville tænke ”

space clearing

nåh ja, det er blot et tv, et bord eller en sofa. Jo mere vi hænger fast i det ”gamle møg” – jo mere hænger vi fast i fortiden. Jo mere vi spekulerer over fortid eller fremtid, jo mere mister vi af vores dyrebare energi/glæde og overskud, som derved fjerner os, fra vort fokus i hverdagen. (Læs evt. bogen Nuets Kraft af Echart Trolle om det at leve i Nuet).

I et hjem kan der bl.a. være Psykiske Rester, samt at der en masse skadelige stråler, også kaldet EMF (Electromagnetic Field). Også kaldet skadelige stråler, bl.a. fra computre, tv, stereoanlæg, jord og vandstråler. Jeg har selv en EFFEKT i mit hjem, -som får jord og vandstråler til at fize udenom mit hjem. De kan bl.a. give problemer med blodcirkulationen, hjerte-kredsløbsproblemer samt cancer, hvis man udsættes for dem over mange år. Står min effekt skævt så klør mine ben, jeg får uro og min krop bliver tung.

 

Få renset energierne i boligen.

Så hele familien kan sove trygt og godt ♥