Hvad er det jeg gør og kan?

Clairvoyance

Intuitiv mentor, Bodhisattva og alkymist

Hvad er det jeg gør?

Hvad er det at jeg kan?

 

Læs her hvordan sessioner foregår – klik HER

Nogen kalder mig en alkymist! At det jeg kan er for godt til at være sandt! Eller at det jeg kan er verdens største ukendte hemmelighed. Andre fortæller at jeg udretter mirakler. Jeg har kun selv et for øje og det er “at gøre det jeg elsker” og så er alt andet lige meget!

Bare jeg er fri til være mig Sanne og kan berige, inspirere, glæde OG sætte andre mennesker fri, -så de til fulde kan udleve deres sande potentiale, SÅ er jeg tilfreds! -Oversat til dansk:

 

“Så de kan få succes med at være den de er og det de kan”!!

Aaaalt er energi!! Aaaalt har en frekvens!

Dyr, tidspunkter, steder, relationer, fortid, nutid og fremtid har også en frekvens. Selv situationer som er sket, dem der finder sted nu og dem som vil finde sted,- også de har en “sendefrekvens” som varierer efter om situationen forløber godt eller skidt!
Jeg kan afkode (dechifrere) disse frekvenser.

Derfor kan jeg også ændre på, rette op samt normalisere alle energier i mennesker, dyr, naturen, mellem mennesker, i organer, rydde op i din fortid, normalisere organisationer, virksomheder/butikker, situationer osv.

Hvor jeg har lært dette? Godt spørgsmål.. Det kan jeg bare. Det er kommet til mig for år tilbage efterhånden som jeg fik helt ryddet op i mig selv. Når jeg spørger min krop “Hvordan har du det” svarer den med en følelse som har en frekvens som jeg så “afkoder”! Derfor kan jeg med mine tanker normalisere hele min krop hehe, såvel som jeg sååå sandelig også kan det modsatte!

Så jeg har selv “normaliseret” og bragt min krop tilbage til det normale til trods for mine mange brud og mén grad efter flere ulykker! Jeg fik af vide af lægerne jeg aldrig ville kunne gøre dit eller dat, stå på ski, dyrke kampsport, strække min højre arm osv. Men jeg har stort set ingen gener i dag og kan alt! Ingen kan se på mig fysisk at jeg har været igennem de operationer m.m. jeg har!

 

Jeg ville ikke begrænses fysisk og valgte derfor at JEG ville finde en måde til at sætte mig selv fri på:
Uafbrudt i knapt 5 år ryddede op i mig selv morgen og aften med den regressionsterapi-teknik Kaldet Otilia-teknikken jeg har udviklet. Dette førte til at jeg kom længere og længere ned i mig selv. Jeg gjorde mig fri mentalt og så slap de fysiske gener også, -gigten, den stive arm, den stive lænd, det skæve bækken, ryghvirvler og nakke rettede sig op.

Jeg fjernede det “mentale klister” og så kunne forskellige kropsterapeuter og rygklinikken i Snekkersten rette mig op, hvor det ikke burde være muligt ifølge lægerne! OG samtidig forsvandt alle mine allergier, smerterne osv. Alle de fysiske ubalancer.

Og jo dybere og dybere indsigt samt forståelse har jeg fået i livet ift. hvorfor ting er som de er. Man kan egentlig sige at jeg gjorde mig til en ren kanal ift. at kunne se og mærke alt!

Men de evner jeg har ift. at se har jeg altid haft i mig og også som barn. Også i den tid som soldat. Da jeg læste til merkonom kunne ledelse & samarbejde læreren spørge mig “hvor ved du det fra” og det vidste jeg ikke, jeg gav det svar som kom til mig. Da jeg afleverede organisations og samarbejde opgave var det en revolutionerende opgave jeg afleverede kunne jeg se i øjnene på min lærer da jeg fik den tilbage. Da jeg fik eksamen i fysiologi og anatomi kom der røntgensyn til!

Det du ikke forstår “afkoder” jeg for dig.

Det som lægger i dine celler (gemt væk) det ser jeg.

Det du ikke fortæller mig opfanger jeg.

Jeg hører det du siger til mig, men jeg opfanger langt stærkere det der lægger bag, dvs. det du føler.

 

Min regressionsterapi-teknik jeg selv har udviklet hedder Otilia-teknikken:
Den har jeg udviklet til at rydde op i os med. Til at gøre os frie af det vi ikke gider og slæbe rundt med. Ja og regression betyder at gå tilbage i tid og dette kan jeg også, se dine tidligere liv og således også gøre dig fri af det du har med. Dette er muligt når vi har lært, hvad vi skulle lære. Så kan man blive gjort fri af! For det er ikke meningen af vi skal bære rundt på “tunge temaer og problemstillinger” hele livet ud!

Ps jeg har skåret min regressionsterapi-teknik ud i små bidder og lærer den gerne fra mig. Bl.a. på mit indre barn terapi forløb. Dette er indsat nederst på siden her. Ellers er det i min webshop her
Jeg ser det du bærer på, gennemgår, har gennemgået såvel som dine tidligere liv som billeder. Jeg kan det som hedder at “læse Akasha, records of life også kaldet Livets Optegnelser”. Dette kan jeg bare og selv om mange siger de kan det, så er det kun indtil nu, få der kan det. Mange får hjælp til at gøre dette ved at bruge guider, kanalisere m.m.

 

De fysiske gener i mine klienter forsvinder, når jeg fjerner den psykiske uforløste følelsesmæssige smerte:
Så snart jeg i år 2006 gik i gang med at behandle andre fik jeg positive tilkendegivelser tilbage. Jeg valgte også at kontakte alle som jeg havde behandlet, for at være sikker på at de havde det godt. OG dette viste også at være den bedste supervision jeg kunne få! Så jeg vidste at det jeg kunne, jamen det kunne jeg! En havde haft angst hele sit liv og det var væk på en session og hun fik redskabet TFT (Tanke FeltTerapi) med sig hjem også.

En har haft spiseforstyrrelse hele sit liv og det gik lige så stille væk. Lige så de hormonelle ubalancer, afhængigheder, skader og skavanker folk havde med sig. Dette sker fordi de mentale problemstillinger som sorg, vrede, afmagt, ensomhed, tristhed osv, sidder som klister i vores indre og skaber fysiske blokeringer. Hele vores indre består af millionvis af celler! Alle disse celler fungerer og interagerer med hinanden som små tandhjul. Trækker vi ikke vejret ordenligt helt ned i maven så skaber det store spændinger i overkroppen og lænden og blodcirkulationen hæmmes. Spænder vi i den ene arm sker der også over og underspændinger i overkroppen og igen blodcirkulationen hæmmes. Når blodcirkulationen hæmmes så flyder energien ikke frit i kroppen.

Så når jeg fjerner de mentale tunge mursten i mine klienter kan kroppen igen selv normalisere sig og en udrens vil derefter følge efter endt session hos mig. Det viser at sessionen har virket.

Alt hænger sammen – krop sind og ånd. Du og jeg ved også at godt samt skidt humør smitter:
Bag enhver fysisk spænding ligger der en mentalt “spænding” i form af en problemstilling. Bag ethvert “problem” du måtte have i dit liv, -jamen denne vil også være at spejle hos dig mentalt og fysisk. Det er samme “tese” man bruger ift. Feng Shui. Rod i din bolig bliver til rod i dig (fysisk og mentalt) men også rod i dit ydre liv. “Fix” problemet det ene sted og problemet opløser sig de andre steder.

Så biproduktet mine klienter oplever at få med sig er at astma, allergier, fødevareintolerancer, smerter, skavanker, hormonelle ubalancer, fordøjelses-tarmproblemer, afhængigheder, øget sårbarhed m.m. enten mindskes eller går væk!!

Kan jeg kun se mennesker og kroppe? Nej også dyr! Jeg kan bag mit øje se hele din virksomhedsorganisation og se hvor at “det lækker” og hvor der er ubalancer samt hvad årsagen er til dette. Årsagen er jo oftest at finde øverst oppe i virksomheden/organisationen, så det er her man sætter ind, for ellers vender “problemerne” tilbage.

 

Jeg sætter dig FRI her i NUET…

-så det bliver lettere OG sjovere at væreDIG ♥