Livsformål og passion.

www.Livsformål.dkDit livsformål er dine livslæringsprocesser

 

Når du forstår dine livslæringsprocesser og kan håndtere dem, da er du på vej til at blive mester i eget liv.

 

Bag enhver af vores livs-udfordringer er er en frygt vi skal lære at mestre:
Ved du at de evt gener du har haft gennem livet og har lært at leve med, – at den viden/erfaring du har omkring dette, – vil andre ELSKE at få del i?

Fordi dette er en del af dit livsformål!

For vores livsformål er faktisk essensen af det vi har lært af livet. Vores livsformål også kaldet Dharma er vores livslæringsprocesser som når vi “mestrer disse” – så kan vi lære andre OGSÅ at mestre disse udfordringer i deres liv.

Ved du også at det du har erfaret/det der fik dig igennem i forbindelse med det at miste, at have gigt, allergier, sygdom eller ift. at have gennemgået skilsmisse ,- at disse erfaringer er også en del af dit livsformål? Det er det fordi andre har brug for den viden du har erfaret dig.

Jeg ville aldrig selv have troet at de værktøjer jeg skabte for at håndtere min EKSTREME sårbarhed,  (som særligt sensitiv) ville komme andre til gavn i dag!! Eller min viden omkring kost og ernæring, såvel som den regressionsterapi-teknik jeg udviklede for at GØRE MIG SELV FRI af fortidens voldelige og traumatiske barndom.

Jeg ville heller ikke have troet at jeg i dag skulle være Livsformåls-mentor, men det er jeg fordi jeg selv har fundet mit eget livsformål. Så jeg gik vejen helt alene, men det har været det værd, fordi jeg i dag har æren af at hjælpe andre med at blive fri af deres selvsabotage, så de er fri til at forfølge deres livsformål.

Alt sker, fordi der er en mening hermed! Fordi vi skal lære af alt. Og når vi forstår hvilken frygt der lægger bag vores livsudfordringer, så bliver vi i stand til at gøre os fri heraf.

Dine største glæder i livet kaldes også din passion.

Din passion samt livsformål er et og samme ♥

Hør mere i denne video som omhandler livsformål.

 

Stop med at søge efter dit livsformål -

for dit livsformål ser dig tilbage i spejlet…
-Dit livsformål er din passion og glæde ved livet ♥