Passion blog.

iværksætter og særligt sensitiv

iværksætter og særligt sensitiv

Det er i menneskets sårbarhed det skal finde sin styrke.

Passion blog er blogindlæg til særligt sensitive iværksættere, skrevet fra hjertet i håb om at inspirere DIG til at forfølge dine drømme.

Jeg ELSKER af dele ud af min viden og erfaring og det gør jeg via denne passion blog. Dette er blogindlæg til dig som er behandler, coach, iværksætter, healer, clairvoyant, astrolog og lignende og enten er påbegyndt dit livsformål-eller længdes efter at komme i gang med dette.

Jeg har selv været alternativ behandler siden 2006 så jeg har gået den vej jeg taler om.

Jeg kunne aldrig finde på at sige at du efter et 4 måneds onlineforløb hos mig tjener 80.000kr!!! Eller sige at du skal have et fint lyserødt navn (som dine omgivelser ikke kan udtale og vi andre ikke kan huske) , for at komme til at leve i velstand og overflod!

Til gengæld tør jeg godt love dig, at jeg på MEGET kort tid, kan få dig til at stå SNORLIGE i dig selv….. Hvilket er en forudsætning for, at du en dag kan tjene 80.000kr.

Jeg har gået vejen jeg “prædiker”, udviklet eget behandlingskoncept, ny aura koncept, egen regressions-terapi-teknik, indre barn terapiforløb, mentorforløb m.m.

Jeg var samtidig den første i Danmark der iværksatte online clairvoyance og personlig udviklings medlems-grupper i år 2009. Jeg skabte et behov hos folk, som de ikke vidste at de havde. ♥

Jeg lover intet jeg ikke kan holde og den viden jeg lærer fra mig, har jeg allerede anvendt på over 3.000 mennesker.

Jeg deler hudløst ærligt ud af al min viden og erfaring på godt og ondt og tør godt vise dig den jeg er ♥

I bund og grund er jeg bare mig Sanne. Et menneske på godt og ondt. Jeg har været 10 år i hærens kampuniform så jeg har en kæmpe styrke med mig, som opvejes af en kæmpe sårbarhed, udmiddelbarhed og mildhed. Jeg er uperfekt og laver slåfejl og er det dette du lægger mærke til, så er vi intet match hehe griner kærligt.

 

Inspirations og iværksætter foredrag:
Når jeg afholder foredrag er det altid jordnært og med konkrete eksempler som understøtter det jeg fortæller, så alle kan relatere til det jeg fortæller om.

Ring for at høre mere ift. booking af foredrag -dagstimerne mandag til fredag fra kl 10 – 18 på tlf 22 41 11 55

 

Anne-Marie Kozeluh stemmetræner om mine foredrag:
Kære Sanne. Du er både klar, underholdende og dedikeret, når du på en enkel og nuanceret måde fortæller om alt det, som kan være ganske vanskeligt at sætte ord på for de fleste af os. Det virker befriende, forløsende og opløftende at være i dit selskab.

Jeg kan mægtig godt li den form, du har, -en blanding af øvelser, som du kalder workshops og egentligt foredrag med mulighed for at stille spørgsmål.

Det virker meget befriende på mig, at der ryger eder mm ud af din mund. Bl.a. fordi det holder dig “på jorden”- i øjenhøjde med os andre.