Sådan foregår det

ClairvoyanceSådan her foregår behandlinger

 

Som altid er et mix af alle mine kompetencer, herunder clairvoyance.

 

Alle behandlings-sessioner hos mig er en blanding af clairvoyance, regressionsterapi, indre barn terapi, kanalisering, stærk stærk powerfuld healing og afbalancering i den Gyldne Tids Energi samt fysisk afspændelse af krop, sind, ånd m.m. – kva alle de spirituelle hokus pokus remser jeg fremsiger undervejs.

Har du spørgsmål så ring på 22 41 11 55  man-fredag fra 10-18.

Husk at læse DETTE HER  FØR du ringer taaak ♥

Du får altid noter fra sessionen med dig og mange af mine onlieprodukter (medlemskab, mindfulness CD m.m.) så du ikke føler du står alene efter din session hos mig.

Dette er den garanti jeg giver dig, så du ikke ryger tilbage i gamle mønstre.

Der er for megen snak under slut med selvsabotage og ny aura-sessioner til at jeg kan optage det, fordi jeg siger mange hokus pokus spirituelle mantraer.
Men selve  “livsformåls-mentoring klarheds coaching sessioner” (dette er et eksternt link du åbner)- dem optager jeg undervejs og sender til dig efterfølgende. Dog tager jeg altid noter under behandlings-sessionerne, som du får med hjem.

Når du erhverver dig en ny aura hos mig, får du også adgang til en gruppe på facebook hvor du kan møde andre som dig der også har erhvervet sig en guld og krystalaura.

Når vi mødes og jeg behandler dig, ser det sådan ud som på billedet her over. Du får en kæmpe velkommen-krammer, smider skoene og kravler op på briksen mens jeg pakker jeg dig godt ind i tæpper. Samtidig serverer jeg varm the, vand og sunde snacks mens jeg selv sætter mig for enden af dine fødder og holder her, i den tid behandlingen varer.

Du får noter med efterfølgende og en lille gave til “vejen hjem”.

Måske du har lidt fysiske skævheder, – den kan jeg med de kropsterapi løsne op eller korrigere på plads efterfølgende.

Skal jeg behandle dig hjemme hos dig koster det naturligvis lidt ekstra og har du ikke en briks med hævet ryg er en sofa okay, en lænestol eller noget andet. Det kan vi sammen koordinere over telefonen før sessionen.

Foregår det over tlf/skype sidder du et roligt uforstyrret(!)  sted – og har ingen lukkede bukselinninger- åben og flow  :) Gerne med headset på, så du kan ligge hænderne på kroppen når jeg instruerer dig hehe. Denne øvelse her f.eks:

Uanset behandling starter jeg med at jeg lære dig en øvelse – som åbner din krop.

MENS du laver øvelsen er jeg først helt stille og beskytter dig og mig.

Dernæst går jeg i gang med:

 • At sige et UTAL af remser som åbner dig op på alle planer – så du får sluppet en masse gammelt møg – SOM -er med til at fremme dit udbytte af behandlingen. Man kan sige at jeg “åbner for dine sluser” og tømmer dig og når jeg er færdig med at tale vil du opleve en indre fred og lettelse og mange oplever at tårerne triller, fordi de igen er fri til at være dem selv ♥
 • Med mit talte ord harmoniserer, normaliserer og balancerer jeg dit feminine jeg og dit maskuline jeg OG får dem til at slutte fred med dit bevidste jeg og krop – SÅ du mærker en lettelse og en ro og en “aaaaah – kommen hjem i dig” ♥
 • Stadig med mit talte ord, harmoniserer, normaliserer og balancerer dit hormon-system – åbner det op så du får øget stofskifte og får sluppet horomonophobninger – og der igen kommer gang i hele din krop – således
 • Din sundhedstilstand øges og generelle velvære ♥
 • Jeg healer og renser din aura samt dig på celleplan (igen tømmer dig/åbner sluserne -gør dig af det du er færdig med) – således at
 • Du bliver mange kilo lettere indvendigt- og føler dig lettere på alle planer. For at du netop:
 • Mærker en enorm indre ro og afklarethed på alle planer  ♥ Når der er ro i dig – vil ro sprede sig til dine børn m.m
 • Har du nogen evt fysiske eller psykiske ubalancer vil jeg opfange dem og sætte ekstra ind med de spirituelle hokus pokus mantraer på disse områder. Da jeg har røntgensyn kan jeg se igennem dig og opfange enhver lille lille ubalance OG balancere den.
 • SÅ får du en HER OG NU status med clairvoyance -jeg ser hvorfor ting er som de er lige NU som jeg så vender tilbage til din barndom. For alt fra dengang -også det du ikke husker, – (jeg ser HELE din barndom) præger dig i dag samt din krop.
 • Jeg opfanger også alt ift. tidligere liv og kigger lige kort til dine tidligere liv, for at finde den røde tråd ift. dette liv.
 • SÅ taler du og jeg lidt om de temaer du kunne tænke dig at slippe som jeg har opfanget for/med dig – også dem du ikke er klar over der ligger bag dine handlemønstre. Det kan være f.eks. sorg, ulykkelighed, – modvilje mod dig og livet, opgivenhed, -utilstrækkelighed, utryghed, -ensomhed m.m.
 • SÅ er det smiden ud tid!! OG selvsabotage-frygt mønstrene gør du og jeg dig fri af ved at lave en øvelse sammen tilpasset DIG. Så pyt med om du ikke er så god til at visualisere, -det har jeg taget højde for hehe griner kærlig ♥
 • Når vi sammen har sluppet op til ca 6 selvsabotage-mønstre permanent, opstår der et indre vakum og tomrum i dig. Derfor går du og jeg sammen i gang med at downloade din “Sande Essens” -også kaldet åndskraft og åndskapacitet. Den kommer med nye dejlige følelser som f.eks. livsglæde, lykke, indre frihed, tryghed, tillid, mod, styrke, følelsen af hjem, afslappethed osv osv.
 • Når hele dit indre igen er fyldt op med ny dejlig energi så balancerer jeg din krop, sindet, auraen, celler m.m. så de “ny indhentede energier” permanent lagres i dine celler.
 • Dernæst lukker jeg dig ned igen samt lukker din aura. -Balancerer/harmoniserer dig, dine chakraer og helt dit indre på alle planer og behandlingen fortsætter det næste døgns tid.
 • Så er behandlingen nået til sin ende. Du etablerer jordforbindelse, jeg lukker dig helt ned og samler dig i enten 4. eller 5. dimension. Dimensionerne kan du læse mere om på SannePhilipson.dk lige HER (åbner i et nyt vindue).
 • Har du været hos mig fysisk får du en gave med på vejen samt lidt noter og foregik det via skype/tlfOG du får du noterne og en lille gave tilsendt pr post ♥

Jeg sælger også andre øvelser samt cdér jeg har udarbejdet/indtalt, – der kan være med til at fremme dit udbytte af sessionen – de købes HER.

Du får dog næsten ALLE mine mindfulness produkter samt medlemskab med i prisen hvis du booker en behandlings-session hos mig.

Efterfølgende:
Lige så stille efterfølgende vil den du virkelig er i dit hjerte, kaldet dit indre Guddommelige jeg, kunne folde sig ud OG vil blomstre op inde i dig. Dvs du går over i en mere ubesværet væren hvor du bare ER, frem for at være på en bestemt måde.

Du vil allerede efter din session hos mig være kommet i stærk kontakt med denne del i dig og straks efter vores session kan du mærke en anden indre lethed og frihed til at være dig ♥

Du vil i ca 4-6 uger blive testet “på de cigaretter og selvsabotage-mønstre” du så at sige lagde på hylden. Sådan er det altid når du og jeg vælger at ændre os. Så testet Universet os lige og siger “eeer du nu sikker”.

 

I den nu Gyldne Tids Energi er nøgleordet FLOW…

Clairvoyance og hokus pokus er slet ikke så farligt ♥

-At gøre det lettere for sig selv – fordi man KAN ♥