2. Slip dine håndbremser

Slip de indre håndbremser.

Slip de indre håndbremser.

Slip dine håndbremser

Så er det er SLUT med den destruktive adfærd og den dårlige samvittighed -og alle de mange undskyldninger.

Så du kan få det godt med at være dig og nyde livet til fulde.

Oplev øget livsglæde, overskud, velvære samt et mere harmonisk liv. Og opdag samtidig også styrken i det at være dig som sensitiv ♥ Er det første gang jeg eventuelt har æren at at rådgive dig?

Tænk ikke på hvilken session du ønsker dig, for du starter med en Kanaliserings Ro & Klarheds-session. Her hjælper jeg dig med at se, hvor du er, hvorfor du er der, hvor du er og hvad der skal til, for at du får det godt.

Session hos mig – få værktøjer med
Du får naturligvis værktøjer med efter endt session, – ganske enkle teknikker som gør, at du får det godt med at være dig. Bl.a .min healende mindfulness CD som holder dig på sporet og giver god indre ro ♥

Via en Klarhed & Ro optager jeg det, jeg fortæller til dig, mens jeg ved en  SLIP dine håndbremser-session tager noter undervejs.

Gør en forskel for andre UDEN selv at brænde ud
Jeg hjælper modige ambitiøse mennesker, der gerne vil ud i verden og gøre en forskel for andre fri af de indre håndbremser (den selvdestruktive og selvsaboterende adfærd), så livet bliver meget lettere OG sjovere.

Når du får sluppet de indre frygt-håndbremse adfærdsmønstre, så vil resten af dit liv blive løftet og styrket.

Slip håndbremserne og fjern gigt og smerter
Med en Ro & Klarhed session vil du opleve at mentale blokeringer slipper og dine:

 • energier
 • smerter
 • gigt
 • fødevare-intolerencer m.m.

enten mindskes eller gå væk. Forudsat at du passer bedre på dig selv efterfølgende.

Når du kommer i balance, kommer hele dit liv i balance
For når økonomien driller, dit eller børnenes helbred, -eller evt jobbet driller, så handler det om en grundlæggende frygt, der klistrer sig fast til dig dybt nede i dine celler. Når denne frygt fjernes ved en Ro & Klarhed session (sammen med de op til 5 andre selvdestruktive mønstre jeg også fjerner ved en sådan session) vil alle områder af dit liv igen falde til ro samtidig med, at de vil forbedre sig, lidt efter lidt.

Lyder en session som  noget for dig? Så vil jeg bede dig om at læse HER om du og jeg er et match, taaak ♥

Generated button

Slip håndbremserne og modtag super powerfuld healing
En session hos mig er ikke ‘kun’ clairvoyance, coaching i dit livsformål eller ‘blot’ healing.

Det du modtager er super stærk powerfuld gennemgribende healing af hele dit indre og af hele dit liv, da jeg behandler dig på det fysiske celle plan og på det karmiske plan.

Når du booker en Ro & Klarhed session hos får du:

 • en aurajustering (styrkelse og lukning af din aura)
 • balancerings-session (stærk healing af nervesystemer, krop, aura, celler m.m)
 • regressionsterapi m.m.
 • Når de indre håndbremser er sluppet, i form af frygt for at være dig, frygt for at fejle, frygt for at miste eller frygten for livet er permanent væk samt når dit mindreværd er permanent væk (ja!! Alt sammen på en session), så vil dit indre Guddommelige jeg kunne blomstre op, den du er i dit smukke hjerte, så er du KLAR til at handle på dine drømme! UDEN at du efterfølgende brænder ud undervejs.
 • Når afmagten, følelsen af nyttesløshed, håbløshed, opgivenhed, tristhed, modstand, tvivlen osv er væk, bruger du efterfølgende langt langt færre ressourcer og har samtidig mere overskud til også at være der for dig. Uden den dårlige samvittighed.
 • Når alle de tillærte mekanismer forsvinder vil du opleve at det at være dig er meget sjovere, mere nydelsesfuldt og mere ligetil. Samtidig kan du langt bedre mærke hvad du skal og ikke. OG alle overspringshandlingerne, er væk.
 • Du bruger mange mange ressourcer på at være noget du ikke er, -så når du får fjernet alle overlevelses-mekanismerne vil nye følelser spirre frem fra dit indre. Bl.a indre styrke, livsglæde, lykke, ro, mod og robusthed. Du er nu fri til at få handlet på det du altid har længdes efter ♥
 • Når du får en session hos mig lander jeg dig en gang for alle her på Moder Jord og du vil føle dig hjemme i dig selv og i et med alt, som aldrig før. Derfor vil en kæmpe tiltro til dig selv også vokse frem og dit Guddommelige Potentiale (samt indsigter) vil begynde at udfolde sig.
 • Din krop er også en del af dit livsformål og ikke blot en trailer som du har på slæb. Derfor er det rigtig hårdt, at komme fra A til B hvis du har “hægtet din krop af”. Men når jeg Sanne fjerner de indre håndbremser, så kan du igen være i din krop (måske for 1. gang nogensinde?) og vil alt opleves lettere end nogensinde før.
 • At gå efter sit livsformål, Dharma og eller at forfølge din passion (kært barn har mange navne) kan være rigtig svært fordi mange ikke kan skelne mellem:
   • “Det falske tillærte jeg” (lille ego som jeg også kalder sjælen)
   • “Dit mentale jeg og dit intellekt” (også kaldet dit store ego)
   • Og så er der dit “Højeste potentiale” (Ånden i dig)Derfor oplever mange at det er gå efter deres livsformål er op af bakke, forvirrende, de er bange, usikre eller modstandsvillige. Fordi vores livsformål er ikke vores titler, det er ikke noget dyrt, fancy pancy eller noget kompliceret. Vores livsformål er noget som er så enkelt og ligetil at mange siger til dem selv “ej det kan ikke være så simpelt” alt imens de ender med at gå i en anden retning i stedet.
 • Dit Sande Potentiale og dit Livsformål går hånd i hånd og for at lytte til førstnævnte er du nødt til at have magten over dit lille og store ego, – for ellers kan din Dharma ikke folde sig helt ud. Din Dharma (dit Højeste potentiale) har nemlig brug for råderum og plads til at folde sig ud. Så store visioner, megen tænkning, hårdt pres af dig selv, kontrol, kopiering af andre, søgen ud og væk fra sig selv – dette “dræber” dit Sande Potentiale.

 

Læs evt hvad tidligere klienter siger ved at klikke lige her!!

Køb en “SLIP dine håndbremser-session” HER

 

Når  indre håndbremser (af destruktive mønstre) er væk bliver det også lettere for dig at være ansat, forælder eller en anden persons partner idet du formår at se hvad der gavner dig og ikke.

Særlig sensitiv og passion

Særlig sensitiv og passion

Du vil nemlig opleve at få et øget overskud og mere livsglæde samt en indre følelse af frihed efter din session hos mig, fordi mange af dine tidligere selv-destruktive mønstre og indre håndbremser er permanent væk.

F.eks. livsglæde, tillid, tryghed, robusthed, selvsikkerhed, mod, frihed, følelsen af afslappelse m.m.

Samtidig har du fået frigjort energi til at få handlet på det som det hele handler om- nemlig dig! DINE behov, DINE drømme og DIT helbred og det med god samvittighed.

Derved vil du også opleve stærkere og mere livsglade samt selvsikre børn. Og bliver i stand til at tiltrække en jævnbyrdig partner, jævnbyrdige venner, -kollegaer, -job m.m. fordi du helt automatisk bliver en som viser vejen for dine omgivelser.

Dette er loven om karma – at når du kommer i balance, så balancerer helt dit liv sig.

Toppen af kransekagen i form af mine slut med SLIP dine håndbremse-sessioner er, at du HAR mere at give af til andre, når du først har fyldt dit eget indre glas op. Så giver du nemlig ikke til andre på bekostning af dig.

Slip dine håndbremser.

Og genvind din personlige frihed ♥

Find din passion.

Find din passion og glæden ved livet.

 

Jeg var min egen ALLER STØRSTE fjende:
Indtil for år tilbage var jeg Sanne min egen værste fjende!

Ubevidst var jeg enormt selvdestruktiv! Jeg hadede mig selv for at være så sårbar, sensitiv, blød og “vag”.

Jeg tvivlede på mig selv og derved på alt og alle!

Skubbede alle væk fra mig, der ikke levede op til de høje krav jeg havde til mig selv, som blot gjorde mig mere og mere ensom, alt imens jeg blev mere og mere udmattet og hang fast i det at være udbrændt.

Livet var en stor anstrengelse for mig fordi det lå fast programmeret i mig at jeg skulle være god nok, se pæn ud, være dygtig, klog og “korrekt”. For inderst inde ville jeg ikke føle mig som en fejltagelse som lå min grundessens pga en hård barsk barndom.

Jeg var samtidig også træt af at være mærkelig og ikke være som andre. Hele mit liv havde jeg skilt mig ud, uden at vide hvorfor. Jeg forsøgte at være som andre men det var som at slå knude på mig selv. Jeg var jordnær og mig selv og det kunne omgivelserne ikke rumme.

Jeg syntes også det var utroligt hårdt at andre ikke var hensynsfulde, var enormt egoistiske og meget onde med al deres sarkasme og ironi. Jeg fornemmede nemlig hadet og jalousien som blev “spyet ud” med sarkasme og ironi. Ja der manglede kærlighed, empati, hjertevarme og medfølelse.

I dag ved jeg, at jeg ikke var mærkelig pga min adfærd. Det skyldtes min energimæssige kæmpe udstråling ift. at være et englemenneske og krystalmenneske. For selv om jeg blev mobbet, så gjorde andre det jeg gjorde. Altid. Jeg var den de andre kopierede men som de samtidig også var bange for. De lyttede til mig selv om de foragtede mig.

Folk har altid kopieret det jeg gør og jeg har efterhånden lært at se det som en kompliment hehe griner kærligt. Selv min frisure har folk kopieret, hvordan jeg laver videoer, det jeg siger, det jeg gør og de nye ting jeg iværksætter ♥

Jeg var udbrændt! Helt og aldeles i knæ og kun 28 år gammel:
Jeg var irritabel, opgivende, vred på mig selv, følte skuffelse, skam og skyld over at være mig kva den bagage jeg havde med mig.

Men også over at være så “vag” som særligt sensitiv. Men jeg følte mig også vag idet jeg blev udbrændt pga. al den indre kamp, min overpræsteren og søgen efter accept. Så da jeg var 28 år endte jeg for en tid i en kørestol som var mit nok 7. wake-up-call!

Generated button preview goes here

Jeg kunne intet længere. Jeg var helt nedbrudt. Jeg havde lyst til at give op:
Jeg syntes faktisk ikke livet var så sjovt længere. Det var tungt, hårdt, ensomt og op af bakke. Jeg havde også post traumatisk stress, en spiseforstyrrelse, gigt, fødevare-allergier, ingen penge, ingen familie og anede ikke hvad jeg skulle resten af mit liv, når jeg ikke aktivt kunne bidrage med noget til samfundet..

Destruktiv adfærd

Destruktiv adfærd

Men der var også en del i mig som ikke ville give op, så jeg blev fanden i voldsk og satte mig for at blive fri, for der var ingen hjælp at hente nogen steder!

Heldigvis lærte jeg bl.a. indre barn terapi på min kropsterapeut-uddannelse. Jeg begyndte på denne imens jeg havde begge ben i skinner og armen i gips og stadig ikke kunne gå.

På kropsterapeut-skolen turde ingen behandle mig fordi jeg var så skrøbelig. Så det jeg lærte i skolen anvendte jeg på mig selv – basta bum hehe griner kærligt! For jeg ville bare have det bedre!

Og jeg vidste pga min viden om reinkarnation at gav jeg op, ville jeg komme retur og starte forfra… sQu pokker altså hehe griner kærligt..

Så selv om livet ikke var sjovt dengang, så fortsatte jeg, for jeg ville ikke være styret af eller være begrænset af de begrænsninger kommunen eller lægerne havde givet mig.

Så jeg søgte indad i mig selv – jeg GIK vejen alene:
Jeg ville være fri til at være mig men arbejde i en virksomhed kunne jeg ikke. Det at tage stilling til andre, være på, at skulle levere, lydene, andres problemer – alt sammen fik igen mit indre til at “knække” igen så at sige. Flere gange tog jeg et vikariat som bl.a. sekretær, kontorassistent, personlig assistent og lærervikar  -men måtte krybe til kors. For at fungere sammen med andre kunne jeg ikke pga post bl.a. traumatisk stress.

Klienterne kom helt af sig selv pga mund til mund metoden:
Jeg behøvede faktisk ikke annoncere for at få kunder. Jeg græd når jeg måtte stoppe på et arbejde og jeg var lykkelig når jeg behandlede.. Træt men lykkelig Det var som om at Universet sagde “Sanne, det er det her du skal”! Så for ikke at være så træt, så begyndte jeg at få radioni.nu behandlinger som jeg nu har fået gennem knapt 8 år.

De næste mange år, da var fokus var på mig! For at træne mig op igen fysisk og mentalt, det at kunne løbe igen, at finde glæden i det små og jeg lærte en shamansk øvelse (jeg var shaman i tidligere liv) og denne brugte jeg på mig selv og klienterne ift. at fjerne frygt, ensomhed, mindreværd, skam, svigt m.m.

Konstant forfinede jeg denne teknik ved at anvende den på mig selv hver morgen og aften i 5 år. Selv den dag i dag (april 2015) behandler jeg mig selv flere gange om måneden!!

Dette blev til min egen udviklede regressionsterapi-teknik kaldet Otilia-teknikken som jeg koblede på det at give mine klienter en ny aura. Og alt dette/denne viden, kombineret med min viden fra tidligere liv, som jeg har hentet ned, er blevet til mine behandlingsteknikker, online kurser, medlemsgrupper, lydfiler, øvelser m.m.

Passioneret liv

Alle fortjener at lave et passioneret liv

 

Når vores svagheder bliver til vores største styrke:
Hvad der før var mine svagheder i form af det at være særligt sensitiv, at kunne se og fornemme alt, – at kunne mærke andres fysiske og psykiske gener, det at kunne høre “multi-dimensionelt” dvs. få beskeder fra den anden side, se tidligere liv og det at være verdensmester i selv-destruktiv adfærd,- det er alt sammen i dag vendt om til mine styrker.

Og dine “svagheder” kan også transformeres til styrker!!

Dine skyggesider behøver ikke være en del af dig til dine dages ende!

 

Det som er rigtig interessant er,- at din personlige “livs-kamp” samt dine svagheder, -de er en del af DIT Livsformål ♥

Men for helt at være fri til at forfølge dit Livsformål let og ubesværet er det vigtigt at frygten, ensomhed, utilstrækkeligheden m.m. er væk.

Fra svaghed til styrke – læs også mere omkring dette her

Ps ELSKER du viden og vil læse mere om dit udbytte OG mit grundige arbejde ved en sådan session, så klik her

 • Skal det være SLUT med at være træt, stresset opgivende eller falde tilbage i  “udbrændtheds-gryden?
 • Skal det være SLUT med at se din værste fjende i spejlet?
 • Skal det være SLUT med at være hæmmet af dine skyggesider?
 • Skal det være SLUT med en masse forskellige indre håndbremser der holder dig tilbage?
 • Er du KLAR til at leve et passioneret liv?
 • Er du KLAR til at få det liv du fortjener?
 • Er du KLAR til at overgive mig til mine kyndige hænder og lade mig fjerne dine indre håndbremser?

 

Køb en “SLIP dine håndbremser session” HER

Med en “SLIP dine håndbremser session” får du sluppet alle de indre begrænsende overbevisninger, så du er FRI til at være dig og gå efter dine drømme.

UDEN hele tiden at skulle frygt for at brænde ud igen!

 

Når alt det uforløste følelsesmæssige forsvinder, så forsvinder eller mindskes dine smerter også, gigten, fødevareintolerancen, overvægten og alle de andre eventuelle fysiske gener m.m.

 

Susanne Wexø, Coach, forfatter, radiovært m.m. fik sluppet de mentale begrænsninger med en “SLIP dine håndbremser session:

Find DIN passion ♥

Før – mit besøg havde jeg ingen ide om hvem eller hvad Sanne var, men noget fængede mig, og hendes væsen virkede tillokkende og interessant. Under mit besøg blev jeg mødt af en varme, naturlighed og kærlighed, der fik mig til at føle mig tryg og favnet.

-Ikke mindst forstået uden for mange ord og lange beskrivelser.

Her bagefter – ja, jeg kan bedst forklare det som “udrensning” – både psykisk og fysisk.Efterfølgende har jeg tabt mig, uden at fokusere på det. Jeg fik en voldsom menstruation, hvilket har virket stærkt hormonelt. – helt sikker udrensende og derfor godt!

Mentalt har jeg sluppet begrænsninger og står stærkt fast i mig selv. Jeg føler en kontakt til mig selv -og en sikkerhed der er forbundet igennem balancen mellem de feminine og maskuline aspekter af mig. Jeg kan på det varmeste anbefale et møde med denne skønne gudinde. Hun er unik og anderledes en hvad jeg ellers har prøvet. -Og dette er ment med et positivt glimt i øjet og smil i hjertet!

I kærlighed og taknemlighed Sussanne Wexø www.KarmaConsult.dk

skyggesider skal de væk?

Skyggesider holder os tilbage ♥

Anonym udtalelse:
Jo jeg var påbegyndt min “udviklingsrejse” år forinden, men det var først da jeg mødte Sanne at tingene tog fart.  Sanne har åbnet op for mig, vist mig vejen til at finde ind til mig selv. Hun har så at sige åbnet op for mine øjne så jeg begyndte at se mig selv som den jeg er. Jeg oplever ofte, at når jeg står og bakser med et dilemma så har Sanne lige sendt et af sine vidunderlige lyd-kanaliseringer (medlem i klub “V.I.P. “- og jeg kan ånde lettet op og står igen med den forrygende følelse af “NÅH sådan hænger det sammen”!!

Som tiden er gået har jeg ved at lytte og tage ind lært at takle mit liv med meget større glæde samt glæde for den læring som udfordringerne jeg mødte. Ja og det er helt rigtig som Sanne skriver, -ved at åbne sig og give slip så tiltrækker man mere af det som man ønsker. Jo da det kræver mod til at forandre sit syn på sig selv og ikke mindst sit liv og det har jeg nu!

Jeg vil have det godt, det har jeg fortjent -OG se det er virkelig der som sker! Jeg har det fantastisk!!

Men med en Mentor som Sanne Otilia Philipson så gør det rejsen en hel del lettere. Takket være Sanne er jeg nået så langt at jeg har valgt at sige til mig til”.

 

Anonym udtalelse:
Da jeg er så nysgerrig og åben har jeg også snuset til rigtig mange alternative behandlere. Sandheden at de færreste behandlere er så gode som de siger de er. Sanne er en sær undtagelse, hun er den bedste kanal jeg har mødt. Hun er en Clairvoyant og Auraformidler der arbejder ekstremt hårdt for at vedligeholde sin jordforbindelse og sin forbindelse med den højeste sandhed og de fineste og reneste frekvenser.

Sanne har givet mig et nyt liv. Jeg er blevet tiltrængt tvunget til at se mig selv i øjnene. For jeg har nok hele livet levet lidt i min egen verden på en lyserød sky. -Men det har virkelig været det hele værd!!

Jeg er ikke det samme menneske som jeg var for 1 1/2 år siden da jeg kontaktede hende først og fik lavet en ny Krystal-aura.

Sanne er hård, hun er ikke eftergivende men enormt kærlig og medfølende!! OG hun gør mig tryg! Hun hun har tvunget mig til at vokse selv og finde min egen indre styrke.

På den måde kan man sige at jeg har arvet noget af Sannes styrke – og det kan man ikke få andre steder:)

Læs flere udtalelser her (åbner i et nyt vindue)

Din Dharma er dit livsformål og din passion.Generated button preview goes here

Dette får du hos mig:

 • 2 timer hvor DU slapper helt af og overlader dig til min kyndige guiden og skøn afslappende healing ♥
 • 2 timer hvor jeg ER der fuldt ud for dig. Jeg ser dig. Jeg favner dig og jeg lover dig masser af grin og latter alt imens du efterfølgende er afslappet og i ro ♥
 • Jeg bruger ca 10 min hvor jeg scanner dit indre og ydre, krop, sind, ånd, celler, aura mm. som jeg balancerer, healer, normaliserer OG får til at slutte fred og samarbejde så du igen HELT FRIT kan trække vejret.
 • Jeg igangsætter en healing/balancering OG et løft i den “Gyldne Tids Energi” som fortsætter af dig nogen dage efter.
 • Du får ikke bare clairvoyance ift. “her og nu” idet jeg scanner hele dit liv/tidligere liv og finder den røde tråd (selvdestruktion-mønstret og frygten i dig) som har ført til at tingene er som de er i dit liv lige nu. SOM du og jeg så fjerner permanent. Hvilket er op til hele 5-6 håndbremse-temaer pr session! Super enkelt ♥
 • Du får hermed klarhed, overblik og jeg kommer ind på hvad du skal ændre og igen, frygten som f.eks. er tilknyttet hertil, -denne fjerner jeg permanent.
 • Selv om du ser alle dine mønstre og kampe i øjnene undervejs så har jeg sørget for at du efterfølgende er “gjort fri af og løftet op over disse” så du ser på dig selv med mere blide, medfølende og tilgivende øjne.
 • Kick-start af vægttab! Jeg kommer også ind på træning, kost og ernæring og kigger, kontrollerer og løfter/healer og renser heeeele dit indre, krop, sind, ånd, aura og dit følelsesmæssige jeg.
 • Måske der er huller i din  fortid eller ift. din evt adoption, biologiske forældre, skilsmisse m.m. Dette stiller jeg ind på intuitivt og giver dig klarhed på med efterfølgende indre fred, ro og klarhed ♥
 • Jeg kigger til dit arbejdsliv, fritid m.m. og ser hvordan det ser ud og giver dig råd.
 • Jeg tager noter undevejs ift. det mest vigtige og det sender jeg med posten efterfølgende.
 • Jeg healer, løfter og balancerer også alle dine jegér, nervesystemer, hormonsystemet, feminin og maskulin – i Den Gyldne Tids energi som jeg lægger helt tæt omkring din krop og beder hjælpe, støtte og guide dig efterfølgende.
 • Igen, jeg tager noter undervejs og er der noget du ønsker skrevet ned, noterer jeg også dette.

Køb en “SLIP dine håndbremse session” HER

Udbyttet efter din session:

 • Autenticitet

  Autenticitet og spiritualitet

  Du kan mærke at de indre tunge håndbremser er sluppet og alle døre nu står åbne, som aldrig før.

 • Der er en forbindelse til dit Sande Jeg du nu tydeligt kan mærke, som om at du er kommet hjem i dig ♥
 • Du vil mærke en kæmpe samhørighed efterfølgende. Til/med dig selv og Alt på alle planer.
 • Du vil gå fra fortabthed til at føle indre styrke og frihed
 • Du vil gå afmagt/ugidelighed til nu at kunne mærke lysten til at ville DIG og livet!!
 • Du vil gå fra indre modvilje og tvivl til at føle accept og glæde ved at være dig.
 • Du vil gå fra ingen energi /at sidde fast til at stå stærkt i dig og til at føle dig FRI
 • Du vil føle dig mange mange kilo lettere psykisk og fysisk!!
 • Du går fra at overleve til pludselig at se alt og alle omkring dig, – inkl. dig selv, med mere positive øjne. For du har ikke som før, uafklarede følelser “siddende i klemme”.
 • Permanent vil f.eks. din indre tvivl, skepsis, modvilje, frygten for livet, frygten for at være dig, frygten for at at være god nok, frygten for at miste dig, afmagten og nyttesløsheden være væk. Dette vil i stedet være erstattet af livsglæde, indre frihed, øget overskud samt følelsen af accept.
 • Den Gyldne Tids energi lægges efter sessionen helt tæt omkring din krop og som jeg beder hjælpe, støtte og guide dig efterfølgende. Denne vil give dig flow, ro og accept. (den bliver der ikke for altid, med mindre du får en ny aura hos mig).
 • Du får værktøjer med hjem efter sessionen men også adgang til flere online/via din telefon efterfølgende, for mere end 10.000kr kva onlineprodukter og medlemskab i min store klub V.I.P.
 • Lige nu har jeg lavet et “pakke-tilbud” med masser af værktøjer der sikrer at du bliver på rette spor og ikke “falder tilbage” selv om den selvdestruktive adfærd og mønstre er væk.
 • En bivirkning af den skønne slags, er at du vil tabe dig/hud vil trække sig sammen, hvis dette ikke gjorde sig gældende før. Allergier, fødevare-intolerancer, smerter, gigt mm. vil mindskes. Kroppen vil føles lettere og mere energi komme til.

 

Udlev din Dharma og lev det nydelsesfulde liv ♥

Passion. Lev et passioneret liv ♥

Se hvad andre skriver om deres oplevelse hos mig – lige her

Kender du det Kære du, så kører ting for en tid for dig og så går alt igen i stå…..lige pludselig?

Nogen gange er tingene bare let og ubesværet og du kommer ligesom ind i et “lækkert flow” hvor alting fungerer?

Du bliver modig, står ved dig selv og tør gøre de ting du ikke ellers går. Du får udrettet en masse?

Du ved at intet kan vælte dig og at alle døre står åbne for dig og klienterne/kunderne kommer til dig i et dejligt flow?

Når dine klienter/kunder er der, kommer du ind ind i det “lækre flow” og tænker “wauuu jeg elsker livet og det jeg gør.”?

Du tager dig selv i at tænke “wauuu er det virkelig så let”. Du ved at du er for seeeej og at du kan hvad du vil..

Men så sker der noget og denne “kraft” i dig, den falmer igen. Træder i baggrunden.

Det “lækre flow” glider ud af dine hænder.

Du bliver bange…trist og opgivende og tænker “nu igen”… Og så kører ellers spiralen som hedder “jeg er dum.. jeg kan ingenting…det er også min skyld… det nytter intet” og du hensynker lidt igen, så at sige.

Det som sker, er frygten og tvivlen kommer på banen og bremser dig. En og samme og begge udsprunget af din indre barn som bliver lidt bange og forskrækket når der går dig liiiidt for godt. For hun/han er jo programmeret til at tro at hun intet er værd, intet har at skulle have sagt og ikke må være den hun er..

Nogen gange kan det være fordi du er blevet overivrig, pga al den energi du fik og al den glæde du mærkede. Så du iværksatte for mange ting på en gang, ville det hele og heeeelt (ubevidst) glemte dig selv.

Og så sker det nemlig at vores alle sammens “indre barn” sætter sig på halen og skaber turbulens i vores indre.

 

Dette “noget og det indre lækre flow” er din Guddommelige Kraft:
Dit Højere selv. Denne energi og kraft, den flyder i midten af din krop.

frygtDenne kan ikke flyde frit hvis den selvdestruktive adfærd i form af frygt, mindreværd m.m. også er fremme. For de er hinandens antagonister, så at sige. De er uvenner.

Men Den Gyldne Tids Energi (som lægger over os alle) kommer også med et “lækkert flow” og væren. En mere enkelt “energi” så at sige, hvor alt bliver lettere. Den gyldne tids energi vil gerne tæt på os og hjælpe os.

Men begge kan ikke være til stede samtidig,- frygt/tvivl og “det lækre flow”.

Det nye og det gamle. Det at du er fanget af frygt og dig der står i din Guddommelige Kraft og lys.

Hvorfor ikke give slip på frygten og tvivlen?

Så der er mere plads til DIG og den du er i dit hjerte?

Hvorfor ikke få givet slip på det gamle så er der er plads til det nye?

Via en “SLIP dine håndbremser session”?

Læs også mere om de indre håndbremser og frygt via mit engelske site hvor der er illustrationer over vores indre jegér.

Dette kan foregår enten over skype eller i min klinik i Kbh. Jeg kan også besøge dig/din klinik og behandle dig der ♥

Køb og betal din “SLIP dine håndbremser – session” HER

Priser:

 • Skulle jeg coache dig på din selvdestruktive adfærd og hjælpe dig med omprogrammere dig selv ca 2-3 gange om måneden i ca 3 måneder, ville prisen være ca. 1.699kr pr time og i alt bliver dette ca 16.000kr for et coaching forløb i 3 måneder.En almindelig clairvoyance session af ca 2 times varighed hos mig koster 3.499kr
 • Du skal ikke tænke på hvad du skal gøre for at tabe dig eller gå i vægt-tab forløb, for du får hos mig sat gang i dit vægttab helt automatisk og jeg giver også  råd ift. hvad du kan gøre for at tabe dig ved selv at gøre en indsats.En vægttab konsulent time af 2 timers varighed  ville koste 2.000kr med flere efterfølgende sessioner.Lad os sige 3 måneder hvor du mødes med vægtkonsulenten 3 gange, pris 6.000kr.
 • Når man normal går til healing hos f.eks. en healer skal man komme igen nogen gange, fordi der er mange lag fysisk, psykisk og åndeligt man skal igennem, så at sige.Udbyttet af healing varer ikke altid i så lang tid og mange kommer igen og igen hos en healer/behandler. Dette kan let løbe op i over 3.000kr.
 • Den healing jeg har givet dig på alle planer, -med indsigt i fysiologi og anatomi (da jeg har eksamen i dette) hvor jeg balancerer nervesystemer, hormonsystemet, alle dine jegér, auraen m.m OG clearer/renser dig på alle disse planer.Dette kan jeg fordi jeg kan åbne og lukke din aura OG forstærke den også. Dette gør jeg på meget kort tid men hos andre vil det tage flere måneder at opnå samme resultat. Dette ved jeg af erfaring som behandler gennem 10 år.
 • Den healing jeg har sat i gang af dig og som fortsætter i nogen dage har en værdi af ca 2.500kr
 • BONUS Du får samtidig også min “Healende væk med stress CD” med alle de remser jeg balancerede dig med under sessionen.Denne CD har du adgang til altid!Så healing i 30 min til dine dages ende, værdien er langt over 5.000kr
 • BONUS Du får også online værktøjer med/tilsendt efter sessionen til en værdi af over 6.000kr.
 • BONUS Du behøver heller ikke tænke på efterfølgende at begynde at meditere for at blive inde i den nye energi du har fået med hjem efter sessionen, for jeg giver dig en meditations CD med som også dine børn kan lytte til.Jeg sælger denne til 249kr men værdien er langt langt højere.

EKSTRA BONUS & GARANTI  – fjern selv din destruktive adfærd og mønstre efterfølgende!

NEJ du ryger ikke tilbage i gamle mønstre, for du har mig fortsat ved din side efterfølgende:
Du får nemlig også disse værktøjer med:

 • Dit livsformål koster indet, for det er DIG

  Bliv Mester i eget liv

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   

   

  BONUS 2 måneds medlemskab i min klub “V.I.P. “. Dette er:

  • Intuitiv coaching via de 1 til 2 lydfiler jeg indtaler ugentlig og sender til dig.Værdi 1500kr. Disse omhandler det som sker, hvorfor og selv om jeg indtaler disse lydfiler til alle, vender medlemmerne altid tilbage og siger “man skulle tro at du sendte disse kun til mig Sanne – og ikke til os alle”. Samtidig får du via disse lydfiler (der sendes til din mobil OG email) værktøjer til at håndtere det du  gennemgår.

   

  • Du får online adgang til forum fyldt med værktøjer til at fjerne destruktiv adfærd, viden om kost og ernæring, om   det at være særligt sensitiv, lærer at heale dig selv, lærer at heale, balancere dit liv og meget mere.Værdi over 3.000kr
 • BONUS OG du får hver morgen kl 06 i 30 dage healing som medlem i klub “Sensitiv Selvsabotage”.
  Mails der gør dig klogere på dig og hvad der lægger bag din selvdestruktive adfærd. Selv om den pris jeg tager kun er 100kr, så ER prisen langt langt højere. Du kan altid framelde disse emails.

Den samlede pris er cirka 45.000kr

 

DIN pris for en “SLIP dine håndbremser session” pris er kun 4.999kr via tlf/skype eller via min klinik i København.

Jeg smider ALT hvad jeg har i hænderne mandag til fredag og hjælper dig NU via tlf – prisen er 7.999kr

 

Køb en “SLIP dine håndbremser session” HER

Betaling:

 • Foregår din session over tlf/Skype betaler du herover.
 • Hvis du ønsker at få en session FYSISK hos mig i Kbh/hos dig mod ekstra gebyr, betaler du der.
 • Har jeg æren af at møde dig i f.eks.min klinik får du også en STOR krammer ♥
 • Du kan betale via mobile pay men kan også sende paypal faktura.

kanalisering

Tidsbestilling:

Du skal ringe for at bestille din tid på 22 41 11 55 man-fre 10-18.

Men du skal lige forbi her og  her læs mere omkring om vi er et match du og jeg tak.

Dit udbytte er lige stort uanset om det foregår via tlf/skype. Mødes vi pakkes du kærligt ind i tæpper som på billedet og får serveret dejlige snacks, the og vand.

Jeg har bl.a. behandlet et ægtepar fra Hawaii over skype, flere fra Norge, en hollænder, et par skønne englændere  og mange skønne kvinder fra Grønland ♥

 

BONUS – køber du denne session får du en EKSTRA BONUS:
Køber du en opfølgende “SLIP dine håndbremser -  session” igen inden for 2 måneder, hvilket jeg vil anbefale for at du netop ikke “ryger tilbage- men bliver på sporet (selv om de fjernede destruktive-mønstre er væk permanent) får du din næste 2 times session via skype/tlf til 2.499kr  og sparer 999kr.

PLUS du får 2 måneders ekstra medlemskab i min klub “V.I.P.”.

Så du igen har mig online ved dine side og coacher, healer og løfter dig 1 til 2 ugentlig via lydkanaliseringer.

SNART stiger mine priser igen for det er ekstra ressourcekrævende for mig at behandle. Jeg vil aller helst afholde foredrag og undervise, mens jeg sideløbende skriver bøger.

Med mine bøger vil jeg nå ud til flere skønne særligt sensitive mennesker, som brænder for at gøre en forskel for andre og derfor kan jeg passe endnu bedre på mig selv ♥

Bl.a. min mentor  i udlandet fortæller mig at mine priser er lave, kontra det DU får ud af sessionen på sigt, men pyt – lige nu er det okay, jeg ELSKER at have klienter ♥

 • Er du træt af skyggesiderne?

  Skyggesider -skal de væk?

  Med en “SLIP dine håndbremser -  session” skal du ikke coaches på hvert destruktive skygge-tema gennem flere måneder.

 • Du skal ikke gå katten om den varme grød i årevis for at samle mod til at gå efter dine drømme!
 • Du skal ikke til flere forskellige behandlere og healere for at komme til bunds.
 • Du indgå ikke i et mor-afhængigheds-behandlingsforløb!! Min intention er at gøre dig selvkørende så du kan hvad du vil.
 • Du skal ikke tænke på hvordan -bare slip kontrollen og lad mig vise den vejen ind til det Guddommelige i dit hjerte.

 

 

Hvis ikke DU investerer i dig, hvem gør så?…